• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa a te parę dni to się przemęczycie Wyobraź sobie przyspieszenie męża jak będziesz w szpitalu :-):-):-):-)

reklama
kasiu ja już widzę to przyspieszenie :-D a wczoraj to juz do przesady, bo sam ganiał (dosłownie) z szafkami kuchennymi i je wieszał :szok: dopiero potem miał kogos do pomocy, a szkoda było mu czasu. Wstał po 6 a połozył się po 2 w nocy :sorry2: aż martwię się o niego, bo wraca z pracy wykończony i jeszcze w domu zasuwa :sorry2: ale on mówi, że lubi się czuć zmęczony :baffled:

Darunnnia ja tez mam krecone tylko prostuje,ciekawe jakie wloski beda mialy nasze dzidziulki,czasami zastanawiam sie jak moja mala wyglada i juz nie moge sie doczekac by ja zobaczyc;-):-):-D:tak::happy:

Mnie znów boli brzuch:wściekła/y:wzięłam nospę i leżę ale BB nie opuszczam jeszcze nie. Wiecie dziwię się, że lekarz nie dała mi Fenka lub innego leku skoro od jakichś 3 tygodni mam te bóle. Nospa i scopolan pomagają ale na jakąś godzinę a póżniej znów łapie mnie ból.
Jutro mam KTG więc powiem o tym lekarzowi może poradzi coś na te bóle

reklama
Mnie znów boli brzuch:wściekła/y:wzięłam nospę i leżę ale BB nie opuszczam jeszcze nie. Wiecie dziwię się, że lekarz nie dała mi Fenka lub innego leku skoro od jakichś 3 tygodni mam te bóle. Nospa i scopolan pomagają ale na jakąś godzinę a póżniej znów łapie mnie ból.
Jutro mam KTG więc powiem o tym lekarzowi może poradzi coś na te bóle

Aniknulka ja biorę 6 tabletek fenka i brzuch dalej mi się stawia. Teraz nawet częściej niż przedtem jak go nie brałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry