Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a wczoraj to juz do przesady, bo sam ganiał (dosłownie) z szafkami kuchennymi i je wieszał
dopiero potem miał kogos do pomocy, a szkoda było mu czasu. Wstał po 6 a połozył się po 2 w nocy
aż martwię się o niego, bo wraca z pracy wykończony i jeszcze w domu zasuwa
ale on mówi, że lubi się czuć zmęczony 

wzięłam nospę i leżę ale BB nie opuszczam jeszcze nie. Wiecie dziwię się, że lekarz nie dała mi Fenka lub innego leku skoro od jakichś 3 tygodni mam te bóle. Nospa i scopolan pomagają ale na jakąś godzinę a póżniej znów łapie mnie ból.
mam nadzieje ze jutrzejsza wizyta przyniesie same pomyślne wieści;-) trzymam kciuki za KTG!Mnie znów boli brzuchwzięłam nospę i leżę ale BB nie opuszczam jeszcze nie. Wiecie dziwię się, że lekarz nie dała mi Fenka lub innego leku skoro od jakichś 3 tygodni mam te bóle. Nospa i scopolan pomagają ale na jakąś godzinę a póżniej znów łapie mnie ból.
Jutro mam KTG więc powiem o tym lekarzowi może poradzi coś na te bóle