• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja jak siedzę to czuję już nisko brzuch ciężko mi oddychać bo mała uciska mi na wszystko co możliwe ( pewnie jest duża ), ach jak ja już bym chciała mieć ten poród z głowy :-) a swoją drogą ciekawe czy jakiś maluszek przyjdzie na świat w dzień mamy :-)

reklama
Kasiu ja też mam problemy z siedzeniem bo dzidzi wtedy jest ciasno. Podobno moja dzidzia to nie taka dużo bo koło 3 kg teraz ma. Ale oddychać to mi też ciężko.
Ja też zastanawiałam sie czy u nas na BB będzie wysyp!

Mata bidulko- mnie też bolą nogi a szczególnie jedna, ten ból jest taki jak Ty opisujesz to podobno od żylaków które chcą wyjśc na ''zewnątrz'' ja mam nogę ściśniętą bandażem elastycznym i powiem Ci ze pomogło i lepiej sie chodzi, zawiń sobie może Ci pomoże? Mi ulżyło...

Tylko nie żylaki :no::no::no:

Dzięki dziewczyny za rady, na razie trzymam w ciepełku i troszkę lepiej, ale chodzę, bo jak leżę, to znów mnie boli :baffled:

No i mam chyba skurcze przepowiadające :dry: brzuch mi się napina i boli mnie jak na podczas okresu. czasem trzyma nawet 2 -3 minuty :baffled: poród zbliża się wielkimi krokami :szok:

Joasia aż dwie torby? Mi wyszła jedna wraz z maluszkowymi ciuszkami. A co Ty kochana wzięłaś?
Ja mam szlafrok z frote, 2 ręczniki, 3 koszule, majtki, podkłady, kosmetyki, klapki i kapcie,

Marlenko dziękuję :-) a może Ty powoli zbierasz sie do porodu, skoro chce Ci sie zwracać? podobno organizm oczyszcza sie przed porodem wszystkimi możliwymi sposobami ;-)
Mata jak już skurcze takie to może dzidzia chce ujrzeć swoją mamusię w jej święto? :-)

No i mam chyba skurcze przepowiadające :dry: brzuch mi się napina i boli mnie jak na podczas okresu. czasem trzyma nawet 2 -3 minuty :baffled: poród zbliża się wielkimi krokami :szok:
No to fajnie mata !!!!!!!!!!! Może jutro bedziesz miała prezencik, kto to wie.
A i ja też mam skurcze:szok:takie jak ty.

Dobranoc Kochane, ale mój kregosłup i dzidzia nie przepadaja za kompem, więc zmykam.

Anikulu ja ledwo sie zapakowałam do swojej torby!!! A dla dzidzi to mam drugą przygotowaną. Ja jeszcze wziełam coś do picia i pogryzienia po porodzie.

Cześc kobietki. Zostawić Was na jeden dzień....:szok: i czytania jak Mickiewicza.

Najpierw może sms od Uli. Przyszedł o 19:08: Kochana magdziarko chciałabym poinformować ciocie z bb, ze właśnie przyjęli mnie na oddział położniczy. Odeszły mi wody i odszedł czop i skurcze co 10 minut. Rozwarcie jedynie na 1 cm ale położne mówią, że w nocy będzie cała zabawa. POzdrawiam . Urszula L.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry