• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Asiu mam nadzieję, że Twoje dolegliwości szybko miną i wytrzymasz do czasu, jak Twój mąż będzie mógł już za kierownicą siąść :tak:

Ja wczoraj prawie cały dzień na nogach, rano ostatnie zakupy do kuchni, potem pomagałam ile dałam rady przy przenoszeniu mebli i wyciąganiu tych wszystkich kuchennych gratów, potem ta awaria instalacji, potem znów pomagałam w przenosinach i tak zeszło do 1 w nocy :sorry2:
a dzisiaj od rana wyję z bólu, chodzę jak skrzyżowanie babci z pingwinem :baffled: i na dodatek tak potwornie mnie bolą piszczele, jakby ktoś mi je połamał :no:
Macie jakiś sposób na bolące nogi, bo ja już nie mam pomysłu :dry:

Mi też pomaga masaż, ale tylko podczas jego trwania, zaraz potem znów bolą :baffled: a przecież mąż nie może przy mnie cały dzień siedzieć i nogi mi masować :sorry2:

Azile boję się zimnych okładów, bo nogi mnie bolą tak, jakbym przemarzła i czuję w nich chłód :baffled: dziwny ten ból, zapewne ma coś wspólnego z krążeniem, ale jak trzymam wysoko nogi to boli jeszcze bardziej :baffled:

Azile boję się zimnych okładów, bo nogi mnie bolą tak, jakbym przemarzła i czuję w nich chłód :baffled: dziwny ten ból, zapewne ma coś wspólnego z krążeniem, ale jak trzymam wysoko nogi to boli jeszcze bardziej :baffled:

ehhh... mata! Ja czuję dokładnie to samo... pięknie to opisałaś!!! Przez to chodzić często nie mogę...

reklama
Joanna fajnie że zauważyłaś mój avatarek- w końcu mi sie uało :-)
Asiowo trzymam mocno kciuki za egzamin Twojego męża!!!
Mata bidulko- mnie też bolą nogi a szczególnie jedna, ten ból jest taki jak Ty opisujesz to podobno od żylaków które chcą wyjśc na ''zewnątrz'' ja mam nogę ściśniętą bandażem elastycznym i powiem Ci ze pomogło i lepiej sie chodzi, zawiń sobie może Ci pomoże? Mi ulżyło...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry