azile29
Czerwcowa mama'08
To zalerzy od szpitala, ale ja bym się niczym nie martwiła zawsze mąż jak coś będzie potrzebne to dowiezie.A pampersy do szpitala trzeba zabrać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To zalerzy od szpitala, ale ja bym się niczym nie martwiła zawsze mąż jak coś będzie potrzebne to dowiezie.A pampersy do szpitala trzeba zabrać?

i na dodatek tak potwornie mnie bolą piszczele, jakby ktoś mi je połamał 

No własnie też o tym pomyslałamTo zalerzy od szpitala, ale ja bym się niczym nie martwiła zawsze mąż jak coś będzie potrzebne to dowiezie.
Macie jakiś sposób na bolące nogi, bo ja już nie mam pomysłu![]()
Niestety...Mi też pomaga masaż, ale tylko podczas jego trwania, zaraz potem znów boląa przecież mąż nie może przy mnie cały dzień siedzieć i nogi mi masować
![]()

Mata moze jeszcze chłodne okłady, dla mnie pomagałoMi też pomaga masaż, ale tylko podczas jego trwania, zaraz potem znów boląa przecież mąż nie może przy mnie cały dzień siedzieć i nogi mi masować
![]()
Azile boję się zimnych okładów, bo nogi mnie bolą tak, jakbym przemarzła i czuję w nich chłóddziwny ten ból, zapewne ma coś wspólnego z krążeniem, ale jak trzymam wysoko nogi to boli jeszcze bardziej
![]()