• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Natunia poszukam listy ktora dostalam w szkole rodzenia i Ci przepisze:-) co do komorek to nie wolno uzywac rzeczywiscie ale prawda jest taka ze wszyscy uzywaja tylko lepiej sie z tym nie afiszowac ;-)

reklama
Ostatnio Magdziarka była wczoraj po 23 :baffled: może odpoczywa?
A Ula to coś mi sie wydaje ze na porodówce- jakies takie dziwne przeczucie mam- bo dzisiaj sie skarżyła na te skurczybyki :dry:

Dostałam właśnie SMS ka od Magdziarki , że jej internet padł:baffled:!!!!!!!!

I prosiła o przekazanie informacji o ULI " wody Uli odeszły i pojechała do szpitala". Jak tylko Madzi internet podłączą to udzieli nam więcej informacji. :tak:

no to będziemy miała może jeszcze dziś następnego dzidziulka , a tak się zastanawiam która się jeszcze rozdwoi z maju czyżby dzieciaki czekały na wysyp czerwcowy :-D:-D:-D

ło matko :szok: przecież dzisiaj pisałam Uli,że może już rodzić :-D:-D:-D Chyba wzięła to sobie do serca ;-)

Mata; szkoda,że nie mieszkacie bliżej - mamy świetnego kolegę elektryka - zaoszczędziłby wam wielu niemiłych wrażeń... Cieszę się,że sytuacja opanowana :-) Musicie to jakoś wytrzymać....

Aniknulko;
jest tak jak piszesz z tymi kierowcami... kolejny smutny bilans po długim weekendzie 1,5 tysiąca pijanych kierowców :szok: a ciekawe ilu się udało... Niedługo bedę się bała wsiąść za kierownicę..
a jak kaszelek?? już lepiej??

Darunia;
śliczny avatarek :-)

ale to wszystko szybko sie dzieje:szok: rano Ula jeszcze pisala na forum a tu juz niedlugo bedzie tulic maluszka:-)
3mam kciuki zeby porod byl lekki szybki i malobolesny :tak:

reklama
Aniknulko;
ja już dawno spakowałam torby - wyszły mi dwie i do tej pory obrastają kurzem :-) od tego momentu cisza i spokój :-) może to jest właśnie sposób aby Maluch dłużej posiedział w brzuszku ;-)

Wilmek;
Maluch ćwiczy oddychanie i teraz każdego dnia połyka okolo 700ml płynu owodniowego. Poza tym rozróżnia już smaki i jak zjesz coś słodkiego - wody bardziej jemu smakują :-) czkawka nie świadczy o niczym złym.

azile;
ja mam szlafrok bawełniany - cienki w kolorze jasno - zielonym :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry