• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dziewczyny, brzuszki fantastyczne...moja Mała chyba jeszcze trochę urośnie, bo mój nie jest tak napięty, jak Wasze...ale z dnia na dzień bardziej się rozpycha;-)

Głuszku nie nakręcaj się, poco kochana. Urodzisz napewno sama i tym razem już nie przenosisz. Zobaczysz, bądz dobrej myśli.

Ja dzisiaj mam często takie jakieś dziwne skurcze, troszke na @ i tak mi całyczas wilgotno:baffled:. Ale wody nie odchodzą, bardziej to wygląda na śluz, ale taki płodny czyli kurze białko.

Właśnie spakowałam ciuki dzidziusiowe do szpitala i:-) właśnie pakuje dla siebie torbę. Ale mam dylemat, czy bierzecie wszystkie szlafrok czy moze wystarczy jakiś rozpinany swetr lub bluza. Bo szlafrok dużo miejsca zajmuje. :-(

Może madzia gdzie wybyła z domku. !!!!!!!!!!!!
Myśle jak by coś się działo to dała by znać, a Uli też myślałam. Przecież wczoraj męczyły ją skórcze.

Ja mam szlafrok biały. Wyobrażam sobie połóg jak krwawą rzeź i zastanawiam się czy nie dokupić sobie drugiego szlafroka w ciemnym kolorze, żeby w razie co nie było nic widać.
A może mam za bujną wyobrażnię:baffled:

ja spakowalam szlafrok ale mam taki cienki bawelniany wiec nie zajmuje za duzo miejsca a zmarzluch jestem wiec moze sie przydac...chociaz nie wiem czy zdazy bo u nas jak wszystko jest OK to mozna ze szpitala wyjsc po 6godz...
ale kolezanka ktora rodzila ostatnio i byla w szpitalu 3 dni bo maly mial zoltaczke mowila ze wziela sobie cienki luzny dres i w nim chodzila caly dzien...

ja spakowalam szlafrok ale mam taki cienki bawelniany wiec nie zajmuje za duzo miejsca a zmarzluch jestem wiec moze sie przydac...chociaz nie wiem czy zdazy bo u nas jak wszystko jest OK to mozna ze szpitala wyjsc po 6godz...
ale kolezanka ktora rodzila ostatnio i byla w szpitalu 3 dni bo maly mial zoltaczke mowila ze wziela sobie cienki luzny dres i w nim chodzila caly dzien...

a co my tu w UK musimy zabrac do szpitala?slyszalam ze wszystkie kosmetyki do pielegnacji dziecka i siebie wlacznie z recznikiem dla dziecka bo nic tu nie daja.
ponoc nie mozna w szpitalu uzywac komorek.powiedzieli mi ze mam sobie wziac drobne na automat teklefoniczny:baffled:
wilmek wiesz cos o tym????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry