Aniknulka
Czerwcowa mama'08
Ula trzymam kciukasy będzie dobrze

A ja jakieś 20 min temu miałąm tak silny ból brzucha jakby mieło mnie rozerwać. Wzięłam nospę forte i leżę na razie przeszło. A jak chodze do toalety to czuję taki ucisk na szyjkę.
Jednak spakuję te torbę
Poza tym rano prasowałam pieluszki ale zostały ciuszki. Jutro mam KTG o 9 zobaczymy jak tam mój maluszek.

A ja jakieś 20 min temu miałąm tak silny ból brzucha jakby mieło mnie rozerwać. Wzięłam nospę forte i leżę na razie przeszło. A jak chodze do toalety to czuję taki ucisk na szyjkę.
Jednak spakuję te torbę

Poza tym rano prasowałam pieluszki ale zostały ciuszki. Jutro mam KTG o 9 zobaczymy jak tam mój maluszek.

Musisz odpocząc, żeby mieć siłe do porodu! Mam nadzieję, ze juz brzuszek Cie nie boli! Odpoczywaj duzo!!! Trzymam kciuki zeby Twoje maleństwo wytrzymało jeszcze te 3 tyg.,!!!
mogłabym je mieć 1-2 razy na tydzień 
poza tym będę musiała jeszcze troszkę poprasować ale robię to na siedząco więc brzusio nie powinien mnie boleć. 
najgorzej jak sie zacznie teraz poród- a ja nie przygotowana- mało tego ja by się zaczął to nie za bardzo mam dostęp do tej szafy bo jest remonot i wszystko leży koło szafy i nie da jej się otworzyć

MASAKRA dlatego mam nadzieje ze jeszcze minie jakis czas zanim urodze!!! musze jeszcze posprzątać po remoncie... i dokupić tyle rzeczy- na szczęscie nie mam zadnych skurczy itp, czuje sie dobrze tylko nogi mnie bolą i kręgosłup- ale to od ciężaru a nie mam nadzieje zbliżającego sie porodu!