• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asiowo najlepiej zadzwoń do szpitala i się zapytaj, bo w takim szpitalnym kiosku pieluchy mogą być dużo droższe :baffled: ja np. muszę mieć swoje pieluchy i chusteczki nawilżające.;-)

reklama
Tak Joanno niestety kręcą sie naturalnie :baffled: na avatarku mam proste- siostra wyprostowała mi prostownicą i jakoś wygodniej. No ale podobno kto ma kręcone woli mieć proste i na odwrót... kobiety :-);-)

Ojej Was nadrobić :szok: Mnie od dzisiaj boli rwa niestety i z każdym krokiem jest niewesoło. Mała mnie naciska na nerwy . Byłam dziś u mężulka i tak się najadłam truskaweczek że szok , nareszcie a myślałam że nie zdążę się naftrążalać przed porodem :-)

Joasia dziękuję, że pytasz - kaszel się zmniejszył dzięki Bogu bo już myślałam, że płuca wypruję:tak:

Asiowo trzymaqm kciuki za egzamin Twojego męża:-D
Mata spróbuj pomoczyć nogi w wodzie z solą
Ula trzymam kciuki:-) za szczęsliwe rozwiązanie

Kasiu tych truskawek to ci zazdroszcze. U mnie w o grodzie jeszce są ale zielone.
A szkoda ze cie rwa dopadła, mam nadzieje ze zaraz przejdzie.

Ja mam całe pole truskawek i już doszły . Na szczęście rwa nie jest tak upierdliwa jak w pierwszej ciąży bo wtedy ruszać się wcale nie mogłam.
Ty też jeszcze zdążysz się najeść:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry