• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A czy Was też, tak jak mnie, badanie szyjki na stacjonarnym samolocie:-D boli? Brrr to bardzo nie przyjemne badanie. Nie wiem jak kobiety wytrzymują masaże szyjki macicy:szok:

Patyk, nie jest to przyjemneto fakt, szyjka bywa bardzo tkliwa. Dlatego tez po badaniu moze byc plamienie. Jednak sila bolu zalezy od tego kto bada wiem cos o tym.... Czasmi jest to delikatna a czasami... lepiej nie mowic....

Joasiu;
ja teraz mam prania od cholery :szok: a co dopiero będzie jak Dzidzia przyjdzie na świat...
Najdziwniejsze jest to,że jest to nowa praleczka i to firmy Miele - podobno niezawodna... no właśnie, podobno...

Zawołam tego samego, który ostatnio robił nam zmywarę

reklama
Mamoot, a jaka masz ilosc wod? wiesz?

Już raz pisałam, że wg ostatniego usg miałam AFI 11. Więc w normie. Jak rozumiem u Ciebie jest trochę dużo? I stąd to zagrożenie indukcją? Może jeszcze spadnie ta ilość wód.

Aniknulko, dobrze, że ktg wyszło w porządku.

Co do badania czy masażu szyjki macicy - brrrr.... To chyba najnieprzyjemniejsze moje odczucie z porodu Wojtka - badanie szyjki macicy (aż potem wymiotowałam). Tak więc masażu szyjki sobie nie wyobrażam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry