• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
JoannA25 a moze tylko zatkało Ci w pralce sitko jakims paprochem.Umiesz sama sprawdzic??Ja czyszcze sitko raz w miesiącu,zawsze cos fajnego znajde,a to pare funtów:-),a to naboje do wiatrówki:sorry2:,ostatnio fosforyzujący różaniec:szok:(pochodzenia tego ostatniego znaleziska nie udało mi sie ustalic)

Magdalenko, Limbo;
nie mam pojęcia gdzie to się znajduje... co więce, w media markt nie dali instrukcji i tak jakoś o tym zapomniałam... Czy to jest ten taki kwadracik na dole z przodu pralki ?

Tak,to to własnie.Otwierasz i wewnatrz powinno byc cos na kształt korka.Odkręcaj powoli,tylko jezeli masz dużow wody w pralce to przygotuj sie na potop,cos popodkładaj koniecznie.Jak przekręcisz to wysunie ci sie sitko ,wyczysc i załóz -i gotowe.

Aniknulka gratuluję KTG :tak:

Joaś na pewno wody się unormują, mocno w to wierzę, a poród obędzie się bez indukcji :-):-):-)

A czy Was też, tak jak mnie, badanie szyjki na stacjonarnym samolocie:-D boli? Brrr to bardzo nie przyjemne badanie. Nie wiem jak kobiety wytrzymują masaże szyjki macicy:szok:

Ja zawsze aż podskakuje na samolocie:baffled:, a moja ginka się śmieje, że nie wie jak ja urodzę :sorry2: tylko że jej badnia do delikatnych nie należą, jak to zwykle u kobiet-ginekologów bywa :sorry2: a ostatnio to miałam 2-dniowe plamienie :baffled:

Patyku;
ja baaaardzo czekam na takie wiadomości od mojego ginka :-):-)

mam problem z pralką - nie odpompowywuje mi wody :-(

Joasiu w pralkach są zazwyczaj dwa filtry, jeden przy wężu doprowadzającym wodę, a drugi ten na dole z przodu pralki. Jak będziesz sprawdzać ten w wężu, to lepiej zakręcić wodę ;-) chyba, że chcesz mieć prysznic :-D

Ja w swojej pralce to jeszcze nigdy nie czyściłam filtrów, a mamy ją 1,5 roku :szok: chyba muszę męża namówić, żeby sprawdził, bo nie dla mnie teraz taka gimnastyka ;-)

Limbo,Mata;
Ależ Wy jesteście mądre :-) hmmm.. wiecie co? zaczęło się to wczoraj kiedy Jacek wrzucił do prania swoje buciory :angry:
co dziwne mam taką opcję - odpompowywanie wody i jak ją włączam to woda schodzi... hmmm.. .no dobra , już nie przynudzxam z tą pralką.
Jeszcze raz dziękuję Wam serdecznie za porady - Jesteście kochane i zawsze można na Was liczyć.

Teraz zmykam ponieważ muszę się ogarnąć przed wizytą

:zawstydzona/y::zawstydzona/y:lata doświadczen;-)
a mnie własnie zgaga tak pali ze czuje sie jakbym kota zjadła.I to przez głupi sok z limonki-ohyda.Od rana mam cały czas mokre podkładki,śluz taki jak w owulacje,czysty,bezwonny,jak białko kurze - w ogromnych ilosciach.Czyżby pomalutku sie cos w koncu rozkręcało?

Limba ja od kilku dni co chwilę muszę wkładki zmieniać :sorry2: a najgorsze, że chyba jakiś grzybek się przypałętał, nie miał kiedy, a musze się go pozbyć przed porodem :dry:

reklama
Witam,
serdecznie zapraszamy na akcję "Podaruj Dziecku zdrowy uśmiech"
organizowaną przez Klub Malucha "Łączka Bączka" na warszawskim
Ursynowie dn. 1 czerwca br.
Rozpoczynamy o 11:30 wykładem dla rodziców na temat prowadzenia
higieny jamy ustnej swoich maleństw, a kończymy przeglądami i
konsultacjami stomatologicznymi.
Akcja skierowana jest do dzieci w wieku do lat 3 i jest bezpłatna.
Czy byłyby zainteresowane osoby? Czekam na opinię i pytania.

"Łączka Bączka"
��czka B�czka - Klub Malucha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry