• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
witam wszystkich jestem tu nowa bo niedawno sie zarejestrowalam tez spodziwam sie córeczki na 10 czerwiec i juz szczerze nie moge sie doczekac. Powioli zaczynam sie czuc tak strasznie ciezka i ciezko jest mi sie poruszac ze chciala bym juz malutka zobaczyc.Przy okazji pozrawiam wszystkie mamusie czerwcowe

reklama
Wilmek takich ramiączek zatrzesienie w Georgu,Ethel Austin i Primarku.Za funt mas zdwie pary,jakies bajeranckie z brokatem,super wzmacniane -max 3f.

Ja do szpitala zabieram wode w sprayu,antyperspirant,perfumke,balasam do ciała,tusz do rzęs,puder w kulkach
Primarku u mnie niet a w pozostalych nie ma :-( moze to moje miasto tylko takie zacofane...
Limba moze mi poddasz pomysl na jakas buteleczke z rozpylaczem na tantum rose? ;-)

Kasieńka;
zdaję sobie sprawę, że stres tutaj w niczym nie pomoże więc lepiej być pozytywnie nastawionym :-)
Poza tym byłam już w szpitalu i nie było aż tak źle... co więcej, cieszę się na myśl o tym,że kżdy dzionek przybliża mnie do spotkania z Maluszkiem :-)

Martusia;
lekarz mi powiedział, że tak jest bardzo często - jak się bierze rozkurczowe to skurczybyki się pojawiają - natomiast jak się już je odstawia i czeka na poród - skurczybyków nie ma

dobra ciuchy i inne bejbikowe rzeczy mam poprasowane uff - babcia wspomogła... jeszcze tylko dwa prania :szok: + pranie ręczne budki od wózka i pałąków od maty i leżaczka..... jutro się wyprowadzam - wracam w czwartek. A w piątek spakuje moze torbę co?
Skurczy brak, reszty czopa brak, byczę sie cały dzień to i wsyztsko się uspokoiło :laugh2:. Fajnie - oby nie na wieki wieków :crazy:

Dziewczyny gratuluje pomyślnych wizyt!
Joanno - najważniejsze żeby wszystko było ok! W szpitalu będziesz miała fachową opiekę i nie bedziesz musiała sie denerwować!
Snoopy witaj po przerwie! Ucałuj córcie! :-)
Ja za niedługo bede sie zbierać na wizyte- 20.45:-) jeszcze troszkę i zdam ja relacje:tak:;-)
Byłam dzisiaj na zakupach -Ł ma 30ego maja urodziny i sie nachodziłam i umeczyłam :no::szok: ledwo co doczłapałam na tramwaj - ale za to kupiłam dla siebie sukienkę- taką fajną w H&M za 39,9 zł i jestem zadowolona:-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry