• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Oj Joanna nawet nie masz pojęcia jak patrzałam z zazdrością na te nowe ciuchy w rozmiarze 36-38 :dry: taki jest teraz wybór super ciuszków jak ja jestem wieeeeellllka, że masakra- jakby mi ktoś na przekór robił :angry: mam nadzieję ze po porodzie uda mi sie schudnąć w miare szybko :dry:

reklama
Dziewczynki już kochane niedługo cierpliwości i będzie dobrze!!!! Trzymam kciuki, zeby się obyło bez szpitala( Joanno) i bez wywoływania(Agusiu).

Ja pospałam sobie chyba z godzinę i wstałam taaaka zakręcona, że hej i głodna:laugh2:

Ja chudłam przez pół roku z każdym dniem ale końcówka to już była anoreksja prawie do tego jak karmiłam to miałam jakiś biust potem też była masakra bo się po karmieniu mocno skurczył więc wahania wagi i to niezłe przed nami , no chyba że z wami będzie inaczej :-)

Ja tez jestem juz po wizycie. Niestety tez jutro mam sie zgłosic do szpitala bo ma za duzo wod plodowych. AFI-23 no i beda mnie kontrolowac porobia badania. . Jak cos sie bedzie dzialo bede informowala albo Magdziarke albo Agacine.

Co prawda trochę lat minęło ale jak "przeczytałam Magdę" to mi się przypomniało o tej siatkówce i z resztą to według mnie bardziej logiczne bo przy wysiłku jak oczy są otwarte to bardziej są "narażone"

reklama
Magdalenkakol to podziel się wodami z Joanną ;-):-D

Teraz na końcówce nie ma co się stresować, a to, że lekarze wolą mieć Was pod stałą kontrolą, tylko świadczy o ich profesjonaliźmie :tak: trzymam kciuki, żeby wszystko się unormowało :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry