• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A ja mam w kręgosłupie kij..i przecież spałam to powinien odpocząć. Idę zjem kolację, potem obejrzę tasiemcowate m jak miłość a potem wróce na BB

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D ten kocur jest niesamowity :-D

Magdalenko;
widzisz Ty masz za dużo - ja za mało....

Mata;
jakby to było możliwe pewnie Magdalenka oddałaby mi chociaż troszeczkę :-)

Joasiu;
Masz rację, mam łożysko III stopnia więc już najmłodsze nie jest... być może jest totez jeden z powodów. Zobaczy,y co bedzie jutro - jakby cos to napisze Magdziarce :-)

Oczy obowiązkowo zamknięte tak mi mówił lekarz przy pierwszym porodzie - z wielu powodów . Nie chodzi tutaj tylko o pękanie naczynek, ale o możliwość odklejania się siatkówki podczas wysiłku, parcia. No i obowiązkowo broda do klatki piersiowej . A może coś się przez te 7 lat zmieniło!

Tą samą wersję znam.
Z resztą chyba odruchowo człowiek przy parciu zamyka oczy - nie wiem, nie pamiętam :-p

Agusia, mam nadzieję, że przed tym 5 czerwca urodzisz.
Magdalenko, Joasiu, trzymam kciuki, żeby było w porządku z tymi wodami. Rzeczywiście mogłybyście się powymieniać ;-):-) Czekamy na wieści.

No i ja już po wizycie. Na szczęście wszystko w porządku:-) Szyjka się nie skraca ani już nie rozwiera. Mogę zmniejszyć dawkę fenoterolu.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry