• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ania :-) w UK tez nie nacinaja chyba ze jest taka potrzeba to wtedy pytaja czy to zrobic..tak mowila polozna jak zapytalam...nie wiem co lepsze naciecie czy pekniecie ale nacinanie "odgornie " nie wydaje mi sie dobrym pomyslem...

reklama
Moja siostra nie zamknęła oczu podczas porodu i miała w oczach nie białka tylko czerwonka i cała była popękana na buzi - naczynka. Mam nadzieję że się to nam nie przydarzy. Jeśli się będziecie z tym czuły lepiej zawsze można kosmetyki wziąć na wszelki wypadeczek.
Ja już jakiś czas temu obcięłam sobie paznokcie bo raczej nosiłam dłuższe i nawet już się przyzwyczaiłam przed chwilką zrobiłam sobie na nogach frencza i też już o wiele mi lepiej.

reklama
Wilmek takich ramiączek zatrzesienie w Georgu,Ethel Austin i Primarku.Za funt mas zdwie pary,jakies bajeranckie z brokatem,super wzmacniane -max 3f.

Ja do szpitala zabieram wode w sprayu,antyperspirant,perfumke,balasam do ciała,tusz do rzęs,puder w kulkach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry