• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Kaskap zgrabniutki Twój brzusio:tak::tak:
Asiowo masz piekny kształt brzuszka:tak::tak: o rozstępach prosze nie myśleć, za jakis czas nie bedzie ich widac:tak:
Pestka zgadzam sie z Joanną w 100%:tak::tak:

Magdziara ale z Ciebie laseczka :-) tez masz chyba taki napiety brzuszek jak ja bo podobny rozmiar..nie czujesz czasami jakby maluch chcial go rozerwac z braku miejsca? ;-)

Darunia;
no to ja mam wcześniej bo na 16.40 - prawdę mówiąc to już nie mogę się doczekać - mam nadzieję,że moja długaśna szyjka troszeczkę się skróciła...

Asiu to mamy wizytki dokładnie na tą samą godzinkę:-D:-D:-D

A ja gadałam 2 godz. z bratem przez telefon i w między czasie nawet ugotowałam obiad:szok::szok::szok:. Ale się zdziwiałam. Bo przeważnie zalegałam na łóżku i nic nie robiłam. Do tego podczytałam trochę co napisałyście. Jaką wyjątkowo podzielną uwagę dzisiaj mam. Jestem pełna uznania dla siebie:tak::tak::tak:

aha mam pytanko..kupowalyscie biustonosze do karmienia ?? jesli tak to jaki rozmiar? taki pasujacy teraz czy? bo dostalam ostatnio ulotke w mothercare zeby kupic jeden rozmiar mniejszy pod biustem a miseczke jeden lub dwa wieksza i zglupialam i nie kupilam nic :-(

Ja miałam o to samo się zapytać, bo też jeszcze nie mam biustonosza do karmienia

Mi sie podoba "pekla prezerwatywa":-D:-D:-D
A ja znam jeszcze:

swedzi dupa - tesciowa chwali

a mnie juz tyle lat nie swedzi:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja obiadek mam z głowy, bo teściowa zaprasza :tak:

i dobrze, bo kuchnia gorzej jak pod namiotem, zlewu brak, gazówka nie podłączona i na obiad może być jedynie chińska zupka, bo na szczęście mamy elektryczny czajnik :-D:-D:-D dzisiaj ma już być prawie normalna kuchnia, prawie, bo stół czeka na drugą warstwę farby, no i krzeseł brak, bo nic nie mogliśmy w naszej metropolii znaleźć :baffled:

Magdziarko brzuszek zgrabniutki. Tylko pozazdrościć:tak::tak::tak:. Widzę, że też się zmobilizowałaś;-):-D.
Joanna a my kiedy zobaczymy Twój brzucholek co?????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry