• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja jeszcze troche odpocznę, a później do mamusi trzeba zajechać:-)... i znowu muszę usiąść za kierownicę, ehhh...
Asiowo, ja prawie zyce spedzam za kierownica - dzisiaj czeka mnie co najmniej 25km....W dodatku musze zapakowac dzieciaki do auta. Ale i tak sie ciesze - jutro bedzie duuuuuuuuzo wiecej km....

reklama
Ja też mam dziś wizytę u gina na 17.15. Jakoś się boję tej wizyty. Na wszystkie moje ciążowe wizyty u gina tylko raz wyszłam z gabinetu z dobrymi wieściami:-(
Od paru dni boli mnie coś w krzyżu i jakoś humoru nie mam.

azile;
odpocznij i nabieraj sił - jeszcze cały dzień przed Tobą :-) wiesz, już bym chciała aby ta super :-D szyjka się skróciła :-D
Asiowo;
mój Maluch też sobie odpoczywa :-) właśnie zabolał mnie brzuch jak na @.

Właśnie dostałam to mailem od koleżanki:

> Garść przesądów:
> > > Rozsypała się sól - będzie kłótnia.
> > > Rozsypał się cukier - na zgodę.
> > > Rozsypała się kokaina - będą wizje.
> > > Upadł widelec - ktoś przyjdzie.
> > > Upadło mydło - oczekuj nieoczekiwanego.
> > > Jaskółki nisko latają - będzie deszcz.
> > > Krowy nisko latają - rozsypała się kokaina.
> > > Pękło lustro - będzie nieszczęście.
> > > Pękł rozporek - będzie wstyd. Mniejszy lub większy...
> > > Pękła prezerwatywa - lepiej, żeby pękło lustro.
> > > Swędzi nos - będzie pijaństwo.
> > > Swędzi dupa - mydło upadło.
Mi sie podoba "pekla prezerwatywa":-D:-D:-D
A ja znam jeszcze:

swedzi dupa - tesciowa chwali

a mnie juz tyle lat nie swedzi:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Asiowo, ja prawie zyce spedzam za kierownica - dzisiaj czeka mnie co najmniej 25km....W dodatku musze zapakowac dzieciaki do auta. Ale i tak sie ciesze - jutro bedzie duuuuuuuuzo wiecej km....
ehh... współczuje! Mnie już tak strasznie męczy to jeżdżenie... tak mi niewygodnie w tym aucie...

Ja wezme suszarke w razie czego,fluid i tusz do rzes tez.Na codzien sie raczej nie maluje,ale nie mam pojecia jak ja bede wygladac po porodzie,a goscie beda przychodzic....
A nie wiem wlasnie,czy kupowac szlafrok,bo na stronce intern. mojego szpitala nic o szlafroku nie pisza,ale o ''wygodnym ubraniu dziennym''.Tak wiec chyba moge w dzien chodzic w normalnych ciuchach...

dsc05047wp9.jpg

dsc05048sy2.jpg

te okropne rozstępy strasznie widać... :/

dsc05049eo3.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry