• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magdziarko ale się uśmiałąm.!!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie wróciła z zakupków i jestem dentka. W jedną strone piechotką pół godzini i w drugą tak sama. Chce mi sie spać i chyba się kimne , obiadek zrobie za chwilkę jak sie wyśpie.
U mnie dziś piękna pogoda, aż sie nie chce siedzieć w domu. Pojechałabym nad jeziorko..............;-), ale mam marzenia !!!!!!!!

Joanno to masz super szyjkę. Moja to była 1.3 cm ze 2 miesiace temu, a teraz to mało co z niej zostało.

Witam Wszystkie mamusie w dniu ich święta:-)

Ula!!! Gratuluje:)

Mnie też od rana brzusio boli jak na @ :baffled: a do tego wszytkiego pachwiny mi znów siadły i nie mam na nic ochoty jak tylko leżeć:zawstydzona/y:
W ogóle maleństwo dziś jakieś niemrawe, tylko czasem w szyjkę mi się pcha i boli:baffled: ale mam nadzieję, że dziś tak nie bryka, bo daje mamusi odpocząć w tym pięknym dniu:-)
Ja muszę wytrzymać jeszcze conajmniej 1,5 tygodnia... później mała może się już rodzić i chciałabym, żeby się urodziła, bo ja już naprawdę nie mam sił... Brzuch mam tak nisko, że mam go na nogach jak siedze, taki kloc:-p
Ja jeszcze troche odpocznę, a później do mamusi trzeba zajechać:-)... i znowu muszę usiąść za kierownicę, ehhh...
Miłego dzionka Mamusie;-)

Ja też mam dylemat co do suszarki i kosmetyków. Jak będzie gorąco i słoneczko będzie świecić to wystarczą okularki w końcu to tylko ze szpitala do samochodu i z samochodu do domku :-) W pierwszej ciąży wypisali mnie po 11-stej wieczorem to też nie myślałam o makijażu.

azile;
wiem,że gdzieś jest specjalny wątek na temat makijażu.
Wiesz co? ja to najchętniej bym tak chociaż troszeczkę się podmalowała i pewnie coś ze sobą wezmę.

No ja nie mam problemu na szczęście, włoski króciutkie więc raz dwa schną, a makijaż... i tak zadko sie maluje więc dylematu raczej nie będę mieć:) Ewentualnie wezme coś, żeby poprawić się trochę jak bedziemy wychodzić:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry