marlena nad
:)
Tez bym zjadla arbuza i truskawek ale sa takie drogie pozostaja mi jablka i takie tam:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluje Behemott!!!!!Tak chciałam się podzielić z Wami radosną wieścią, że spakowałam torbę...

No wlasnie ja tez nie bylam.... A ostatnio tak szybko wszystko sie dzialo, ze parlam w szklach kontaktowych...boże jeszcze nie byłam u okulisty!!! A mam - 4,5 wade wzroku i wypadło by iść i zbadać sobie dno oka czy moge rodzić naturalnie - normalnie nie mam czasu na nic.... jeszcze musze w tym tygodniu zrobić posiew i mocz a pewnie we wtorek mi zleci już badania do porodu.... I zas latania....![]()
Jolu, nie zmywaj!!!!!!! W szpitalu na izbie maja zmywacz - mialam tak z Bartkiem, a naprawde warto pochodzic z pieknymi stopami....Jutro zmywam paznokcie !!![]()
Magdziarko a ty spać nie mozesz i do tego o tej porze wcinasz grzankiA ja wcinam grzanki - zamiast iść spać...
:-). Silna z ciebie babeczka bo ja gasne o 22 i nie mam sił na długie wieczory. Podziwiam!!!Joaś ale nie musisz być super women!!!!!!!!!!!!!
U mnie "powoli". Mam chwile zalamania, ze "nie ogarniam" tego wszystkiego co jest wokol mnie. Ze brakujmi sil, cierpliwosci, ze mozg nie pracuje na pelnych obrotach, ze nie potrafie dokonczyc rozpoczetych rzeczy... Boli mnie ze sen nie daje ukojenia a wypoczynek wytchnienia... Nie wiem dlaczego... Zaczynam byc rozdrazniona, nerwowa. I najgorsze jest to, ze nie wydaje mi sie, abym chciala szybko zakonczyc ciaze, bo mam tyyyyyyyyyle do przygotowania... jednoczesnie brak jest sily na te przygotowania, czyli bledne kolo....
, czuje sie ok. Dzidzia się wierci niesamowicie.

Stop, stop, stop. Wszystkie macie myśleć, że będzie dobrze

. Bo ten strach to taki trochę zaraźliwy się robi. Wszystkie damy radę urodzić bo kto niby ma za nas to zrobić???? Dzielne z nas Babeczki i nie pozwalam Wam myśleć inaczej. Głowy do góry.
:-)