Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
. Wszystko będzie dobrze, liczy się efekt końcowy :-) - zdrowe i śliczne dzidziusie. Ja od momentu jak jestem w ciąży, wciąż się zastanawiam jak będzie i jakoś tak wyszło, że po zajęciach w szkole rodzenia, po przeczytaniu relacji z porodów na BB, jestem spokojniejsza. A Panie zaczynają panikować !!! Nie wolno ! Ja się zacznę bać i kto za mnie urodzi ?

No własnie Kasiau ja też juz się trochę męczę..tylko co innego jak my zaprowadzimy nasze duże dzieci do Zerówki i połozymy się albo nie itp, a co innego jak Joaś czy azile muszą się nimi w domu zająć - i nie możesz być zmęczona...tu tkwi diabeł. Na szczęście nasz sytan zmęczenia dobiega do końca - bo po porodzie juz jest inaczej!!
wlasnie staje do prasowania bo u mnie chyba z szesc....

. Nie wiem co ja zrobię z dziećmi jak qurwa urodzę w przyszłym tygodniu. Potem nie ma mojej mamy, potem męża.... juz mi naprawdę tylko lipiec zostaje do rodzenia.....
i słuchać stukania i wiercenia - można oszaleć. Dobrze, że u Nas ocieplili blok w tamtym roku....bo chyba bym zawału dostała.