daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Kurcze a mnie zebra bolą od tego jak maluszek sie wierci 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

,wszyscy na dzielnicy dopytuja sie kiedy dzidzius,w sklepie, w banku mnie zaczepiają,a co dopiero bedzie jak z bobasem wyjade --zamęczą mnie

jednym słowem ta kasjerka to suka!!!! przepraszam za określenie- ma szczescie ze Cie zamurowało i poszłaś tylko do kierowniczki! Ja to bym taką jazdę jej zrobiła że w całym sklepie by było słychać!!!!! Ja ja nie lubię takich ludzi!!!! W moim przypadku to chyba by do rękoczynów doszło
ojej ale sie zbulwersowałam

Dorciaczjednym słowem ta kasjerka to suka!!!! przepraszam za określenie- ma szczescie ze Cie zamurowało i poszłaś tylko do kierowniczki! Ja to bym taką jazdę jej zrobiła że w całym sklepie by było słychać!!!!! Ja ja nie lubię takich ludzi!!!! W moim przypadku to chyba by do rękoczynów doszło
ojej ale sie zbulwersowałam
![]()
i odechce jej sie zlosliwosci do konca zycia
.A no wogule ja jeszcze nie pisalam na tym forum,ale czytam wasze wypowiedzi i wiecie powiem wam ze milo sie czyta jak jedna na druga moze liczyc
i jedna druga rozumie.Ja tez jestem w ciazy 39 tydz.,niedlugo koniec tej sielanki
i bedzie trzeba troche pocierpiec zeby miec przy sobie ta malutka istotke
.No dobra nie bede zanudzac.Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie:-).
.Ja jestem w 39 tyg,pierwsza ciaza takze wszystko nowe,nawet ruchy maluszka.Niedlugo koniec,ale mi sie wydaje ze moj synus to tak za bardzo wyjsc na swiat nie chce
,chyba jest duzy,bo ostatnio jak sie kreci to jak by mnie boksowali,no i na dole klucia jakies przy tym;-)smieszne czasami te ruchy ale chyba tak musi byc
,Mam nadzieje ze tak musi byc...
pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie