• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wszystkiego najlepszego wszystkim MAGDOM, no a w szczególności dla naszej Pani Prezes. Spełnienia marzeń no i wszystkiego naj.... naj..... naj.....

Bardzo Wam dziewczynki dziękuje za zyczenia. Myslę, że skoro mają moc tylu kobiet to na bank się spełnią!!!!!:-D

A ja poszłam odprowadzić Olka i zaleciałam do sąsiadki ze świeżymi bułkami i wspólnie zjadłyśmy sniadanko - było bardzo miło. Teraz ogarnę troszkę chatkę i wstawię jakąś zupę. Mąż dzisiaj wraca z Warszwy - nareszcie!!!!

Magdziarko kochana - serdeczne uściski imieninowe. No i wiadomo, żebyś się rozdwoiła szybko i łatwo. :-)

Joaś, ja mam jednego synka, a już siły nie mam, jak mi tak jak dziś wstał radosny o 5.50... Podziwiam Cię dzielna mamusiu!!!:tak::tak:

Ja tymczasem uciekam na zakupki. Zapowiada się baaaardzo ciepły dzionek więc chcę zdąrzyć jeszcze zanim słoneczko zacznie dokuczać. Do później papa:tak::-D

reklama
U nas w Olsztynie też słonko przyświeca. Bardzo ładny dzień na rodzenie dzieci!

A ja też chciałam złożyć życzenia innym Magdalenom: Behemott, Magdalenkakol, maajka - wszystkiego najlepszego( mam nadzieję, że nie zapomniałam o nikim):-Dz okazji imienin. Życzę tego co w tej chwili najważniejsze: DZieciaczków!!!!!
dzieci71.gif
TN_09.JPG

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry