Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...byłam w bieliźnianym ostatnio i polecali mi zwykłe gorsety w formie bodów, ale sięgające pod biustem, więc normalnie ubiera się biustonosz do karmienia. Chyba w taki się zaopatrzę.

)Ty Mata to ciebie może zebrać lada moment jak ty de facto masz na 13 termin z ostaniej @. Ja mam z pierwszwych usg na 10-14 czerwca ale nie sugeruje się tym terinem - tylko z tym z moich obliczeń. Ale jesli nie urodzę do 30 czerwca to będe mieć nerwa. Mimo ze to tylko 9 dni po terminie z @ a 7 po moim wyliczonym.
ja tu się zaczęłam nastawiać, że ze 2 tygodnie jeszcze się poturlam (i remont sie skończy ;-)), a tak poza tym, to za "mój" termin uważam 18-20 czerwca, bo tak wynika z moich obliczeń
Podpisuję się pod tymi życzeniami całym sercem (i mam nadzieję, że któraś z Magd się dzisiaj doczeka swojego maleństwaA ja też chciałam złożyć życzenia innym Magdalenom: Behemott, Magdalenkakol, maajka - wszystkiego najlepszego( mam nadzieję, że nie zapomniałam o nikim)z okazji imienin. Życzę tego co w tej chwili najważniejsze: DZieciaczków!!!!!
)
a najlepiej zareagował na to mój mąż, stwierdził, że w drodze na porodówkę będziemy jeszcze musieli zajechać po truskawki, żebym zdążła się najeść przed porodem