reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
milkaaa dzięki wielkie za te opisy pomocnicze!!!

Ja dzis po ktg, wszystko w porzo, jutro do ginka, wiem już, że posiew czysty!!
Upał mnie wykończy, spałam 3 godz w ciagu dnia...

reklama
Myszka wiem ze w takiej sytuacji nie da sie nikogo pocieszyc...trzymam kciuki zeby ten czas szybko minal...mala Ci wszystko wynagrodzi z nawiazka:tak:

Myszko głowa do góry!!!Jeszcze pare dni i malutka bedzie przy tobie!!!!
Lilianko mam nadzieję że szybko powrócisz do zdrówka!!!czego życzę ci z całego serca!!!!
Iwoszku zazdroszcze truskawek ja aż tak odważna nie jestem:baffled: może za parę dni spróbuję:confused:

Ogólnie laski zazdroszczę wam domków; ja już wariuję w swoim blokowisku:baffled:
od 14 godziny mam słońce w oknach i tak już do zachodu:baffled: moje biedne maleństwo źle znosi tą gorączkę a ja sama już głupieje jak je ubierać:-(
połóg na szczęście przechodzę spokojnie....

Alez zaroilo sie od pieknych ciazowych brzuszkow! Gratulacje dziewczyny! I pomyslec, ze one beda jeszcze tylko "chwilke" jedynie.....

Asiowo, dobrze, że jesteś w domku, czekaj spokojnie na Paulinkę, swoja drogą- nie rodzisz przypadkiem w Mikołowie?

Medzik! gratuluję!!

Lilianka, trzymaj sie kochana, cudownie, że masz maluszka ze sobą.

patyku, żadnych wyrzutów sumienia! Ile razy Ty wpuściłaś kogoś w kolejkę? Ja też (płacac za teutonię, haha) pierwszy raz w życiu poszłam bezpośrednio do okienka, jesteśmy uprzywilejowane i już.:-)

Dziewczynki zmykam idę na nóżki do kosmetyczki bo pozazdrościłąm Joasi i Joli tych pięknych paznokci. Odezwę się wieczorkiem.
Buzialki:-)

Widzę, że i na Ciebie zadziałały zdjęcia Mateuszka... ja sie umęczyłam wczoraj własnoręcznie i dumna jestem z efektu!;-)

Myszko, trzymaj się kochana, jestem przekonana, że za cierpienie, które Cię spotyka dostaniesz wielka nagrodę- cudownego malucha! Jeszcze chwilka i bedziecie razem!:tak:

jesteście naprawdę WIELKIE dziewczyny, podniosłyście mnie na duchu bardzo i za to naprawdę wielkie DZIĘKUJĘ dla Was wszystkich. Milkaa, jestem pod wrażeniem, ze tak sobie dałaś radę jak Agata leżała w szpitalu - ja nie wiem, czy bym wytrzymała. Dzielna i twarda babka z Ciebie:-)

a tak z innej beczki - czy któraś z Was orientuje się jak długo w ciągu dnia maluszek lezy pod lampą jak ma żółtaczkę?? Bo ja co przychodzę do Melki, to ona się opala i tak sie zaczęłam zastanawiać - no bo chyba nie ma jej non stop włączonej?? Lekarza nie pytam, bo on nieprzystępne stworzenie jest. Dobry fachowiec, ale aspołeczny bardzo.

Myszko moja niunia spędziła pod lampami 1 dzień, przynoszono mi jego tylko na karmienie.Na dzień następny okazało się że poziom bilirubiny spadł i lampy już nie były potrzebne:tak: zdarza się że niektóre dzieci mają zbyt wysoki poziom bilirubiny i stąd nawet przez tydzień mogą być pod lampami..nie wydaje mi się że to coś złego....

reklama
Do góry