Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Zresztą siedzę jeszcze u mamy wiec nawet nie mam jak jej spakować hehePelnia cos ok 18tego.Wyspy tez sa podczas burzy!!!sprawdzcie kiedy jest pelnia - wtedy jest wysyp porodowy
mi narazie nei spieszno - mam jeszcze kilka waznych spraw do zrobienia - i nawet nei sprawdzam![]()

Głuszku ja torbę spakowałam z miesiąc temu i co? Nic... ale może dlatego, że kilka rzeczy jeszcze trzeba tam wrzucic![]()

No wlasnie... moze trzeba przepakowac? A z drugiej strony Mata nie skonczyla 37 tyg... a to za wczesnie, ciut za wczesnie...własnie moze jakiejs ważnej rzeczy tam nie wrzuciłaś niezbędnej do rozdwojenia i dlatego dzidzia sie wstrzymuje![]()
Magdziarko i Agusiu blokujecie kolejkę!!!! Prosze sie rozpakowywać grzecznie.
Ja sie chyba za meża zabiore w weekend - moze bym tego 9 wtedy urodziła i miałabym urodzinki dzieciaków w jednym dniu. ;-)