J
Jola244
Gość
dzięki dziewczyny idę się szykować powoli jak wrócę a jeśli wrócę a mam czuja ze nie to dam znać przez Joannę , ale proszę trzmajcie kciuki za mnie 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jak ja nie lubię burzy... aż mi energia ucieka
Chłodniej bedzie, ale ja to jak małe dziecko... mam jakaś fobie

No własnie o tym pomyslałam:-):-):-) więc juz się relaksujeAsiowo podobno burza działa na rozpakowywanie;-):-) więc odpręż się :-)

, ja nadal 2 w 1
wróciłam właśnie ze szpitala, ciśnienie mi szaleje, rano miałam 155/100
no i pojechaliśmy, dostałam leki i jak do jutra nie spadnie to mnie położą na oddział
zapis ktg idealny, skurcze na poziomie 15-25:-( więc nic się nie dzieje.... a tu już troche po terminie....
no nic, dzisiaj zmolestuje męża, może coś się ruszy... tymczasem biorę się za mycie podłóg, zajmę się czymś bo już mnie szlag trafia....
Kasiu ja dzisiaj mam znowu powera. obeszłąm pół miast na piechotę. Zrobiła ostatni przegląs ciuchlandi. Nakupywała worek ubrań no i teraz pranie trzeba wstawić. Za chwilkę M wyjeżdza do katowic w delegację . Więc sciakam nuszk aby nie urodzić. Czuje się wyjątkowo świenie , zadnych skurczy ani zmęczenia. Tylko spojenie pieczeAlize jestem ciekawa jak dziś u ciebie z tym powerem bo ja dziś nakręcona jestem do działania. Może przez te ostatnie dni kobitki w końcu dostają powera ?!!
, ale da sie wytrzymać.