• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdalenkakol witaj w domu, pozdrowienia dla Wojtusia;-)

Wilimek termin nastal mozesz rodzic:-D

Czy ktoras mama sie jeszcze rozdwoila?

macie jakies wiesci od Dorciacza?

Pozdrowionka dla wszystkich, spadam nakarmic starsze skoro maly spi

reklama
Właśnie , Alize , Wszystkiego naj naj naj szybkiego rozdwojenia - najlepiej dzisiaj i spełnienia marzeń :-)

Dostałam smsa od Flexy - nadal w dwupaku , zostawili ją w szpitalu ze względu na wysokie ciśnienie, skurcze nieregularne,ale bolesne, czeka na rozwój akcji, pozdrawia nas wszystkie i życzy szybkiego rozdwajania :-)

Trzymajcie sie Kobietki - fajny weekend na rodzenie - chlodno i wreszcie powietrze po deszczu - bedzie jak lapac oddechy na porodowce
Ja bede weekend poza kompem - mam nadzieje ze jak tu zajrze w niedziele - nasza lista czerwcowek rozdwojonych sie wydluzy:-D

Hej dziewczynki!
Ale Jasio miał akcję w nocy od 0.30 do 3.30 cały czas raz cyc, kupa, cyc, kupa, spanie, 5 min znów ryk, cyc, kupa, cyc, kupa.......:baffled::baffled::baffled: wymiękłam. M zaczął go uspokajać i znów cyc....
Julia witaj w klubie małych żarłoczków. A to fakt, że często przysypia mi przy cycu.
Milka pisałaś, żeby przystawiać do drugiego, ale boję się że z tego jednego zjadł tylko ten wodnisty pokarm i ten treściwszy zostaje, a jak przyśnie to rzeczywiście zadławia się pokarmem i odkasłuje. Muszę spróbować z tym smokiem.
Dziewczynki w dwupaku życzę szybkich porodów i zdrówka :-D

reklama
Jutro moja mama ma imieniny. mógłby jej Michał zrobic prezent..............
Jade na zakupy moze mnie coć ruszy jak połażę. Mąz ma już zapowiedziane "ostrą jazde" wieczorkiem ;-):laugh2:. hihi
Zaraz będę odkurzać..... Juz mnie wkurza ta ciaza..... A tu ZERO objawów. Jak mnie przez 3 tygodnie męczyło tak teraz KUPA.

Kurde porównanałam moje ktg z Marysinym i z nią to miałam takie płaskie linie a to z Miśkiem takie jak Tatry. Ale wiem że porodowe skurcze wygladają inaczej - takie pagórki jak Bieszczady raczej. Zastanawiam się czy te "ostre szczyty" to własnie te napięcia macicy? Która sie zna dorze na ktg?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry