Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie kolki są ok. 8 rano i 17. I mam podawac mu przed karmieniem po 10 kropelek i popija Plantexem ale dosłownie kilka łyków i daję zaraz cyca. Dzisiaj popołudniu jak tak zrobi,łam to mały płakał 1godz 20 min i masowałam mu brzuszek dodatkowo. Wczoraj jak nie wiedziałam, że to kolka to męczyliśmy się ok. 5godz. bo dałam mu tylko herbatkę koperkową. Ale od jutra będę mu dawała zamiast espumisanu Sab Simplex co 4 godz. na szczęscie poprosiłam kolegę i jechał z niemiec to mi kupił uff co za wyczucie:-) (w/g wskazań na ulotce i położnej). Mam nadzieję że to pomoże.agusia w jakich dawkach masz dać małemu espumisan?

Wiem wiem..ale miałam taki sajgon.......Alize, Magdziara mogłybyście od czasu do czasu coś tam naskrobać chociaż że żyjecie:-):-):-)

Już się melduje. U mnie też sajgon w domu. Mały mało mi przybierał na wadze , ale od paru dni jest juz lepiej.Alize, Magdziara mogłybyście od czasu do czasu coś tam naskrobać chociaż że żyjecie:-):-):-)
U mnie maluszek tak samo jak przy cycy to śpi jak odkładam zero spania. Nie pomaga noszenie . A wózka to tak nie cierpi , ze spacery to miałam ze 3 , bo krzyczy w niebogłosy aż sinieje.kasiu ja mam to samo ze swoją pociechą...jak tylko przy cycu mi zaśnie i chcę go odłożyć to ryk taki jakbym nie wiadomo jaką krzywdę robiła:-(