Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie kolki są ok. 8 rano i 17. I mam podawac mu przed karmieniem przed atakiem kolki bo powtarzają się mniej więcej o tej samej porze po 10 kropelek Espumisanu i popija Plantexem ale dosłownie kilka łyków i daję zaraz cyca. Dzisiaj popołudniu jak tak zrobi,łam to mały płakał 1godz 20 min i masowałam mu brzuszek dodatkowo. Wczoraj jak nie wiedziałam, że to kolka to męczyliśmy się ok. 5godz. bo dałam mu tylko herbatkę koperkową. Ale od jutra będę mu dawała zamiast espumisanu Sab Simplex co 4 godz. na szczęscie poprosiłam kolegę i jechał z niemiec to mi kupił uff co za wyczucie:-) (w/g wskazań na ulotce i położnej). Mam nadzieję że to pomoże.
:-)

spi, czuwa, je... czasem tylko pokrzyczy:-)Powiem ci tak ze pjechałam do przesnysza dzien przed terninem a mialam ich dwa i co tam zastałam stażystę który znał się tylko na rozwarciu i lekarza który nie zrobił dziewczynie cesarki bo się nie znał więc my w ostrołece przy takim brzytkim szpitalu mamy chociasz specjelistów ale to mało ważne . Powiem że jesli się płaci tysiąc zł za poród to i w tak obleśnym szpitalu znajdzie się wygoda . A przasnysza się wystraszyłam ze względu na lekarzy nawet ordynator na urlopie do 22 lipca a do 11 lipca wszyscy lepsi byłi na urlopach albo zwolnieniach wiec podziękowałam .Jola jesteś zadwolona z pobytu w ostrołęckim szpitalu?? Ja rodziłam w Przasnyszu i jestem zadowolona.
U nas wađnie krostki pojawiły się na buzi tak blizej uszu a potem całe policzki..jak pogłaszczę buziulke to jest taka chcropowata a krostki sa lekko zaczerwienione takie plamki i ma w zgięciach i w fałdkach takie mocno czerwone...tyle z moich obserwacji....Madzia , Alize cieszę się że nie zapomniałyście o ciotkach tylko szkoda że tak wam te maluszki dają popalić. Jeszcze troszkę i się unormuje .
Madga jak będziesz miała chwilkę to napisz coś o tych krostkach bo moja ma już 4 dzień i jakoś nie znikają po nadmanganianie więc też się obawiam skazy.
U mnie ma na buzi na policzkach i na główce