Aniknulka
Czerwcowa mama'08
A ja miałam horror nad ranem
mały obudził się o 4.17 i do 7 nie spał więc wzięłam go na łóżko i usnęliśmy ja ze zmęczenia on z cycem w buzi. Spaliśmy tak do 10. Później M go polulał a ja poszłam do apteki kupiłam termofor i Infacol na kolkę. Podałam małemu po karmieniu pochodził w pionie odpbiło się raz, później na brzusio prutnął 2 razy i beknął. Teraz śpi a M go nadal lula bo się czasem budzi. Trochę odetchnęłam 
Jolu współczuję ale tak jak pisze Mata trzeba być zdeterminowanym i nie poddawać się zobaczysz prędzej czy później zassie:-)
Magdziarko współczuję z tym szybkim chudnięciem (choć tez bym tak chciała), trzymaj się kochana ;-)
mały obudził się o 4.17 i do 7 nie spał więc wzięłam go na łóżko i usnęliśmy ja ze zmęczenia on z cycem w buzi. Spaliśmy tak do 10. Później M go polulał a ja poszłam do apteki kupiłam termofor i Infacol na kolkę. Podałam małemu po karmieniu pochodził w pionie odpbiło się raz, później na brzusio prutnął 2 razy i beknął. Teraz śpi a M go nadal lula bo się czasem budzi. Trochę odetchnęłam 
Jolu współczuję ale tak jak pisze Mata trzeba być zdeterminowanym i nie poddawać się zobaczysz prędzej czy później zassie:-)
Magdziarko współczuję z tym szybkim chudnięciem (choć tez bym tak chciała), trzymaj się kochana ;-)

. teraz od poczatku ciąży jem mięso , pieczywo, słaty, kukurydzę od czasu do czasu jajko. oczywiście banany, jabłka i to gotowane(bo jestem na nie uczulona), porzeczki agrest maliny. Ryż kaszk jaglana i płatki orkiszowe oraz kaszka kurydziana. 
nie dość że pilnuję starszego to jeszcze zabawiam młodszego by temu pierwszemu dał się wylatać
staram się ją szybciutko przebierać jak coś zrobi... czasem tylko w nocy mi się z nią przy cycu zaśnie
bylismy tez na spacerku- cały czas spał, własnie sie obudził, wiec lece do niego- mam nadzieje ze juz z czasem bede mogła wiecej posiedziec na bb! Pozdrawiam!!!