• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ale cisza:eek:
jak tak dalej pójdzie to nam forum zaginie przez te nasze łobuziaki;-)
u mnie nocka spokojna tzn.cycolenie co 2 godziny i o 4 rano obowiązkowo wizyta w łóżku rodziców i spanie do 8:-) o dziwo starszy dał nam dzisiaj pospać:-)

reklama
Moja mi się też w miarę dała dziś wyspać bo godzina jedenasta a ja już po śniadaniu, po prysznicu i umalowana i uczesana i prawie gotowa na spacerek.

Mam pytanko czy wy się kąpiecie pod prysznicem czy w wannie się kąpiecie ?

ja przewaznie w wannie ;-)
moj maluch to tzw "nareczne" dziecko ;-)na reku spi a jak tylko odloze to pobudka...ale wczoraj dal sie namowic na smoczka...wiec byla chwila spokoju:tak:

:-)Hej hej, nocka jak każda, czyli pobudka przed 4 a pozniej 7 :) no ale po szczepieniu dzidzia była spokojna uff bałam sie, ze bedzie ogromny płacz.

Ja kąpie sie w wannie :))))
Ale dzisiaj cudnie, jak mała obudzi sie to zabieram graty i jadę do mamy do domku i cały dzionek na powietrzu

Miłego i słonecznego Dzionka :cool2:

Czesc Dziewczyny
moje malenstwo spi ladnie i nie lobuzuje - ale w tym czasie starszymi trzeba sie zajac...
wiec generalnie tez czasu brak na forum

Joas wczoraj wyszla do domku - pisala mi smsa ze wszyscy sa szczesliwi - i dzieci i dorosli :tak:

Ja dzis podeszlam do przychodni po skierowania, recepty i zwazylam mala - troche sie zszokowalam - ale o tym na odpowiednim watku napisze

pozdrowionka

Witajcie!!! U nas ok- Mały dzisiaj zwymiotował 2 razy ale na szczescie teraz spi, z kolei w nocy nie chciał spac do 1 a pozniej zasnął, o 5 cyc- spanie i pobudka o 8.30- Bartus spi ze mną w łóżku, a Ł na podłodze :shocked2: ale dzisiaj mu wniesiemy łóżeczko i spróbujemy go nauczyc zeby spał w nim ;-)
A my kąpiemy w wanience :tak: którą Ł nosi do pokoju, bo wygodnie- ale wanienka ciężka :zawstydzona/y: ale jakos rade dajemy ;-) Byle by nasze maleństwa zdrowo sie chowały!!!!:tak:

Nasz Mikołaj też spi z nami ale tylko do poniedziałku bo tak się z męzem umówilismy ze będzie spał pierwsze dwa tygodnie a potem łóżeczko i tak samo wanienkę nosimy ale nie z przymusu a tylko dla tego ze jest nam tak wygoniej .
Dziś mam kolejny dzień zmagań z cyckiem moj Mikołaj nadal go niechce :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( no ale bede próbowała do poniedziałku jak nic z tego nie wyjdzie to poproszę lekarza ktory przyjdzie do mojego dzidziusia w poniedziałek żeby przepisał mi tabletki na zanik laktacji , bo po co ma męczyć jego a przy okazji siebie zeby chociasz chciał wypijać to mleko jak je sciągne z cyca ale on wcale nie chce :-( .

Jola nie wiem czy to cos pomaga ale mi polozna powiedziala ze jak sie da to zeby tato karmil butla a ja piersia...zeby maly kojarzyl mnie tylko z piersia...dajemy butle raz albo dwa dziennie...
maly spi w lozeczku jakies 3godz jak zasnie wieczorem...potem juz z nami inaczej wogole bym nie sypiala:-(a w ciagu dnia w koszyku...

reklama
Hej! My dziś po wizycie u pediatry i powiedziała żebym rano i wieczorem dawała mu herbatkę koperkową (bo za dużo przytył) a poza tym karmienie co 1 godz to nienormalne bo chce mu się poprostu pić, A miałam nie przepajać - i bądź tu człowieku mądry :confused:
Poza tym ok tylko martwi mnie to że mały nie śpi w dzień, teraz zjadł uspiłam go i za 5 min znów się budzi już mi ręce opadają :wściekła/y: dobrze że jest M to trochę go pobuja ale ogólnie to histeria juz jestem bliska płaczu lekarka mówi żeby dawać kropelki i tą herbatke najlepiej między posiłkami czyli karmienie i po godz jak chce pić to herbatkę i za godz cyc i tak w kółko. Czy to normalne?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry