J
Jola244
Gość
Anulka normalne ja robie tak
butla herbatka i jak moje dziecko zachce cycus no i daje czystą wode
butla herbatka i jak moje dziecko zachce cycus no i daje czystą wode
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Lekarz inteligent powiedział, że to potówki, ale mi się nie wydaje, raz że zamiast schodzić to jest tego coraz więcej a dwa, że i ja i Szymon nie za bardzo tolerujemy mleko.
) ale opium homeopatyczne to ponoć co innego jak opium ;-) no i wyciągnęłam, że te granulki daje na wyciszenie dziecka po porodzie (no a same wiecie, że do przyjemnych nie należał, no i ja przez to strasznie przeszłam). Mąż mówi o tej babce znachorka, no ale skoro to może pomóc córce, to godzę się na wszystko
zapisała też jakieś krople, tylko trzeba na nie poczejać, bo robią je w Koszalinie, a to po drugiej stronie Polski ;-)
) no i mogę rozszerzac dietęLepiej ja dzidzia zaczyna od takiego już specjalnego mleka bo moja Weronka najpierw sztuczne - normalne to potem takiego nawet nie chciała brać do buzi a ja robiłam cuda żeby choć trochę wypiła.
Ciekawe jak tam Głuszek , pewnie już w domku
Antoś miał w główce teraz ma też za uszkami..lepiej pokaż ją innemu lekarzowi u nas p.doktor w przchodni powiedziała jak Tobie że potówki dopiero prywatnie pediatra się pokapowała...Magdziarko kochana powiedz mi, te plamki ma Antoś tylko na policzku czy jeszcze gdzieś?? Bo mojej Melce wylała masa takiego świństwa, na główce, na policzkach i na klatce piersiowej.a, no ina uszachLekarz inteligent powiedział, że to potówki, ale mi się nie wydaje, raz że zamiast schodzić to jest tego coraz więcej a dwa, że i ja i Szymon nie za bardzo tolerujemy mleko.
Myszka mojej wyskoczyły wczoraj na klacie a poza tym też ma te krostki na buzi , głowie we włosach i na uszach , kupiłam na wszelki wypadek bebilon pepti i już 2 dzień nie piję mleka ani tym podobnych ,zobaczymy , u mnie te krostki zmieniają co dzień wygląd , raz są bardziej czerwone potem robią się z nich małe krosteczki w kolorze skóry itp. Jak zrobię zdjęcie to wkleję . U mnie na razie nie było jeszcze nawet położnej środowiskowej a mała skończyła 3 tygodnie.
)