Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cudak mały!A Kasiau u nas też bledną krostki a raz są zaczerwienione...
super tylko cyc o 23 i o 3 i 8 i teraz zostawiłam go u nas w łózku i spią sobie razem z Ł tak słodko wyglądają :-):-):-)
spróbuje wypic wieczorkiem tej melisy... moze mała bedzie spokojniejsza;-) w dzien na szczecie zaczyna jej sie normowac spanie..., teraz tatus zabrał małą na spacer, a ja mam chwile dla siebie... Nawet zakazał mi sprzatac
pewnie sie zaraz zdrzemne i sprobuje odespac ta noc... bo mała dała mi w kosc
czasem mam ochote dac małej smoka, jak chce tylko cyca ssac, ale jeszcze wytrzymuje
wczoraj mała mi sie okropnie zakrztusiła, aż oddechu nie umiała złapać... na szczecie mąż zainterweniował i zlapała oddech, ale dusiła sie niezle... 1 raz tak mocno. pozniej nie umiała zasnąc, co chwile szłam do jej łozeczka zobaczyc czy oddycha
na szczescie wszystko wróciło do normy:-) mykam do wyrka! miłego dnia:-)
ja się przy niej psychicznie wykończę, dzisiaj prawie cały dzień ryczę, ale już nie mogę się powstrzymać... do tego mała śpi najdłużej 3 godziny i to jak usnie po kąpaniu, a tak max 1,5-2 godziny... już wymiękam

do tego wysłałam go, żeby kupił innego smoka, może małej przypasuje, bo ona cyca ssie często dla uspokojenia, a że pokarmu mam sporo, to chcąc niechcąc mleko zasysa i połyka, a głodna nie jest, no i brzuszek jest przepełniony i nam potem sporo ulewa...