Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

pół wieczoru mierzyłam zakupione fatałaszki..Ja tez mam podawać vit. K dziwiłam się trochę bo z Kacprem to dawałam tylko D3. I nie mam pojęcia czy to przez nią taki był niespokojny. Ale raczej nie bo po podaniu wieczorem aż tak bardzo nie marudził. U nas najgorzej bywało rano i popołudniu.

ale skoro nawet pediatra twierdzi, że nie trzeba codziennie, to wielkie ufff 
muszę sobie coś na chrzest kupić, no i oczywiście coś dla małej.... na dodatek bierzemy małą, bo nie ma kto z nią zostać, a poza tym byśmy musieli na raty jeżdić, a ja nie mam zmiru się męczyć... a tak przebierzemy dupkę, nakarmimy i dalej będziemy się po mieście tłuc ;-) ale trochę boję się takiej eskapady...

Mata czy ty nic nie jesz ze tak gubisz te kg? ja od porogu nie straciłam nawet 1 kg zaczynam lapać dola bo apetyt bardzo mi dopisuje

ale mam konkretną prośbę, mała dostała kataru a wiem ze cos wczesniej pisałyście że trzeba czymś pod noskiem smarować, męczy sie strasznie, ciężko jej sie oddycha:-(
![]()