reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agusia jak tak ci waga leci to poczekaj jeszcze z kupnem sukienki bo znów ci będzie wisieć , ja nigdy nie mam planów co do sukienki , po prostu idę do sklepu i jak mi coś wpadnie w oko to przymierzam.
Nie wiem czy mojej małej coś się stało bo spała w nocy najpierw 5 godzin a potem 4 :szok: ależ się wyspałam:-):-):-)

reklama
Magdziarko fajny domek, taki rodzinny :tak:

Mała daje mi popalić, ale to przez ten upał :dry: na szczęście od soboty ochłodzenie do 20 stopni :-) więc może wyskoczę do fryzjera (włosy mi odrosły i wyglądam okropnie, aż wstyd gdzueś wyjść :zawstydzona/y:) do tego muszę trochę ubrań kupić, bo ciążowe spodnie ze mnie zjeżdżają, a w przedciążowe się jeszcze nie mieszczę (chyba że na olbrzymim wdechu, ale nie idzie wyrobić ;-)), ale kupiłam sobie na chrzest małej takie cienkie rybaczki rozmair 38 :-) (ale z rozciągliwym pasem :-p), a jesli chodzi o bluzki to koszmar, bo ramiona mam na 38/36 a cycki na 44 no i kupiłam ostatnio bluzkę na 46 :szok: ale to zawyżona rozmiarówka...

Agusia Olag Milki to nie ma wyboru, musi być grzeczna, bo Milka ma za dużo na głowie. Joasi Martynka też grzeczna... Trzeba się chyba rzucić w wir pracy, to dzieciaczki będą grzeczniejsze ;-):-D

witam mamusie:-)
ale tu sie dzieje... ;-)
my własnie wrocilysmy z usg bioderek i mała ma mocne piekne bioderka...:-p
ale jak widziałam tam te dzieci to nawet 6 miesieczne były mniejsze od Paulinki... :-p takie malutkie wszystkie... ale ja kloca urodziłam:-p

ja przed wczoraj wyskoczyłam po sukienke na 50 ur. mojej mamy, idziemy za 2 tyg...
i taka obcisła kupiłam przed kolano...:-p i 2 taka na codzien miniówe, która własciwie bez stanika powinnam nosic... i nie umiem w niej chodzic, bo te wielkie cyce mnie wkurzaja... nie umiem sie przyzwyczaic... wyłaza, a nigdy nie było ich widac:-p:-p:-p ehh...
teraz tylko musze sie opalic do tych sukienek:-)

Witajcie!
Ja wczoraj wyskoczyłam na małe zakupy i kupiłam sobie spodnie takie przed kolano czarne i bluzke, bo taki upał a ja nie miałam sie w co ubrac, a w ciążowych juz nie chce chodzic bo mi wszystko zwisa :baffled: w kilka rzeczy przed ciążowych sie juz zaczynam miescic, ale boje sie o szew po cieciu bo jeszcze troche boli, a jednak te ciuchy troche za obcisłe jeszcze ;-)
Mały moj teraz ładnie spi, w nocy tez pospał ładnie, zaraz zbieramy sie do tesciów za miasto- niech Bartus pooddycha swiezym powietrzem ;-)

też czekam na ochłodzenie:tak: dzieciaki mają pełno potówek i strasznie się męczą:-( o mnie nie wspomnę:sorry2:
za godzinkę wybywam do koleżanki na działkę i mam nadzieję że uda nam się posiedzieć do tak 18 :tak:

odnośnie ciuchów to na szczęście wchodzę w 90 % swojej garderoby:-D oczywiście bluzki przez moje cycki są zbyt krótkie więc zaopatrzyłam się w kilka t-shirtów:tak:

Dziewczynki dziękuje za miłe słowa..w sprawie domku.

Teraz tak:
Agusia ja tez mam wesele za trzy tygodnie. I jeszcze nie mam sukienki. Przyniosłam jedną z reserved ale oddałam bo miałam w niej mega ogromne cycki....bo byłya marszczona na piersiach.

Aniknulka ja nie wiem czemu Antoś się zmienił. Moze u teściów mu siędobrze mieszka. W związkuz tym pewnie woli domek niż blok - dlatego trzeba siębudowac.

kasiau mój Antoś tez dusza towarzystwa bo jak gdzieś idziemy to jest jak anioł...lubi latać światem jak mamusia:-D

Joaś ja idę bo nigdy nie goliłam nóg powyżej kolan...a mam tam ich sporo a jak ogolę zyletą to będą jeszcze większe i grrubsze ..a tez mam pajączki ( skąd u szczupłej osoby)Ale przymierzam się do usunięcia laserem.

Ja idę na wasele za tydzień :baffled: a wyglądam okropnie i nie mam się w co ubrać :szok: ale co tam, wszyscy i tak będą małą oglądać nie mnie :-p a poza tym wesele będzie 50 metrów od naszego domu...

Ja to bym się pobawiła na weselu ale u mnie nikt z rodziny nie planuje na razie takich imprez.
Mata to dobrze że będziesz miała blisko w każdej chwili blisko do domku.

A ja na wesele ide 13 wrzesnia a 14-stego na chrzciny do kuzynki ;-) i nie mam pojecia w co ja sie ubiore :baffled: jeszcze troche czasu zostało, moze mi ten brzuch spadnie?!?!

reklama
Do góry