agusia04
Czerwcowa mama'08
Jola ja kupiła w aptece OILLATUM czy jakoś tak krem i Kubie bardzo szybko pomógł. spróbuj może u Ciebie też się sprawdzi
Kasiu muszę wypróbować ten krem co polecilaś bo Kuba też ma takie krosteczki i dokładnie w tych samych miejscach. Czy kupowalaś go w aptece????
Mata wspłczuję Ci że Dobrusia nie daje Ci wytchnienia i nawet nie wiem co Ci poradzić ale jestem z Tobą i mam nadzieję, że niedlugo to się skończy.
Kasiu muszę wypróbować ten krem co polecilaś bo Kuba też ma takie krosteczki i dokładnie w tych samych miejscach. Czy kupowalaś go w aptece????
Mata wspłczuję Ci że Dobrusia nie daje Ci wytchnienia i nawet nie wiem co Ci poradzić ale jestem z Tobą i mam nadzieję, że niedlugo to się skończy.
;-)
a nie chciałabym niepotrzebnie małej martretować
;-)
Teraz mąż szykuje grilla bo wpadną znajomi. Mieliśmy już gości w sobote we wtorek i dzisiaj ..cieszę się bo dochodzimy do normalności.Czego wszystkim życzę.Ale kończy się nasza sielanka w sobotę wracamy do naszego M- 3 cieszę siębo nie ma jak w domu z drugiej strony dobrze mi tu było.Co do ciuszków to ja się mieszcze też w swoje łaszki . Kupiłam juz na małego chrzciny spódnicę biało - czarna jeszcze coś na góre, jak wspomniałam czeka mnie zakup sukienki na wesele - ale planuję taką która mi posłuży a nie jakąś balową. Wybieram się w przyszłym tygodniu do fryzjera,jutro kosmetyczka - kobiecośc powraca...a z nią humorek:-)