daruuunia3
Czerwcowa mama'08
No to szafe mam zamontowaną! :-) teraz musze ją poprzecierac i zaczynam ''pakowanie'' wszystkiego co mnie wkurza :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nastepne szczepienie z koncem wrzesnia!
dzielna Paulinka;-) w ogóle cały dzien spi... teraz karmie ja dopiero 3 raz
pierwsze o 9, pozniej 14 i teraz... no szok!!! 
chyba nadrabia wcześniejsze dni bo ostatnio nie był łakomczuszkiem!witam was kochane u nas kolejna noc nie przespana i od 3 do 5 płacz :-( juz sama nie wiem jak mam mu pomagać jeszcze troche a się załamię
Kąpiemy o stalej porze 19-20, zawsze wszystko robimy po mału, zagadujemy itp. mała pojadła wcześniej, a dojada jeszcze po kąpieli, bierzemy ją jak się nieco rozbudzi... już nie mam pomysłu co jest nie tak...
rekord małej to 5 godzin 
a jak Ty to robisz, że mała tak rzadko je? Moja potrafi nawet po godzinnej drzemce być głodna... a ciągnie mi do flaczka
ale robi postęoy, jak się naje, to się wierci z cycem w buzi aż jej nie wypadnie 

najwyżej będę sprawdzać wygodę co drugiej kanapy 

no i zastanawiam się nad kolorkiem pokoiku... ciekawe kiedy go pomalujemy... ale czs najwyższy, bo mam zamair małą samą w pokoiku nauczyc spać, jak zacznie noce przesypiać, tzn. z 6 godzin przynajmniej (zobaczymy jak w praniu to wyjdzie
)
nie wiem czemu moze płakac skoro wczesniej lubiała się kąpac
. Lubię wszystko najpierw obejrzeć, pomacać zanim kupię ;-)
a poza tym to jakieś urozmaicenie od pieluszek 
potem miał 2 dni okolicznościowego i tyle. Teraz jeszcze przed weselem brata wziął 3 dni, żeby pomóc tam wszystko zorganizować (przyjęcie było na sali w szkole, więc wszystko trzeba było przygotować we własnym zakresie) a i tak łaził ciągle z telefonem przy uchu i prawie w domu go nie było :-( a te telefony mnie dobijają... potrafią dzwonić do niego o 7 rano i o 21 nawet w weekendy
a wylączyć nie może, bo to firmowy
no ale kaska przynajmniej przyzwoita jak na nasze okolice 
Mata-może woda zaczęła być za ciepła/za zimna?
no chyba, że aż taka wrażliwa