daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mata moze to smieszne co napisze ale spróbuj następnym razem zamoczyc najpierw pupę, tak słyszałam ale od kogo to nie wiem
moze pomoze a napewno nie zaszkodzi ;-)
moze pomoze a napewno nie zaszkodzi ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moze pomoze a napewno nie zaszkodzi ;-)Asiowo Paulinka to dzielna dziewczynkaa jak Ty to robisz, że mała tak rzadko je? Moja potrafi nawet po godzinnej drzemce być głodna... a ciągnie mi do flaczka
ale robi postęoy, jak się naje, to się wierci z cycem w buzi aż jej nie wypadnie
![]()
martwiłam sie nawet ostatnio, ze cos jest nie tak skoro tak rzadko je, ale stwierdzam ze to niemozliwe zeby była głodna, bo chyba by tyle nie spała
i kupki tez jeszcze czesto robi. No i przybiera 400g w tydzien
W nocy odciągnełam 90ml z jednego cyca - to mój rekord:-) bedzie na wieczór na zapas, gdyby mała sie upomniała chwile pozniej jak ja na karmie, zebym nie musiała co chwile jezdzic do malej... moze mi sie dzis jeszcze uda cos odciągnąc!
Nawet fajnie, ze sie dzis pobawimy... nacieszymy sie soba przed jego wyjazdem;-)Malutka znów spi w foteliku sam
ale za to w nocy i wieczorem zasnela sama w łóżeczku... - gdy tatuś jej spiewał:-)
, pani w ośrodku myślała że ma 3 miesiące
a zmyliło ją to ze nie jest grubiutki tylko duży , w sobotę mamy chrzciny nie wiem jak to wytrzyma ale mam nadzieję że da jakoś radę pozdrawiam was 
Mata moze to smieszne co napisze ale spróbuj następnym razem zamoczyc najpierw pupę, tak słyszałam ale od kogo to nie wiemmoze pomoze a napewno nie zaszkodzi ;-)

zgadza sie KasiauZ tego co pamiętam masz taki sam wózek jak ja (herry 2) ja trzymam go u mamy na 1 piętrze ale faktycznie najgorzej się wybrać. U mojej siostry jest wózkownia i nie trzeba się męczyć.

i jeszcze pranie chciałam wstawic ale mały cos marudzi