Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mimo że Maja cycucha tylko w nocy ciągnie, a w dzień dostaje moje mleczko w butelce, ciekawe ile jeszcze tak wytrzymam, chociaż tyle że jednorazowo ściągam ok 230-260ml to na dwa karmienia wystarcza bo tak to pewnie już dawno skapitulowałabym z tym cholernym laktatorem 
była i gorączka(38,6) i ból brzuszka, i śluz w kupce i wycie 24/h, teraz już sama nie wiem co robić, czy odpuścić kolejne szczepienie czy tak można, czy kolejną dawkę zniesie już lepiej?
heh...
zobaczymy kiedy bedzie mial dosc
Mała spała od 8 do 2, a pozniej co 2h pobudka..., marzy mi sie zeby co noc conajmniej te 8h przesypiała bez pobudki, ale to narazie tylko kilka razy sie zdarzyło

jak dla mnie jest tego za dużo i w różnych miejscach twarzy....może jakiś krem coś co stosujesz do twaryz małego albo kremy które ty stosujesz w końcu dotykasz buźka do buźki więc może to coś co ty stosujesz.....mam nadzieje że szybko się tego mały pozbędzie....
ja nie mam lekko mój ciągle w pracy
potrafi mieć jeden dzień na dwa tygodnie wolnego

dalej mamy katarek, ale nie zatyka tak mocno noska i mała nawet z lekko przytkanym może spać
jest jeden plus tej choroby, bo mała nauczyła się spać przy chrząkaniu, dmuchaniu nosa, kaszlu i kichaniu (oczywiście staraliśmy się żeby było jaknajciszej
)