reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
ja własnie wróciłam od lekarza... ale sie wkurzyłam:wściekła/y: trafiłam na ta wredna babe..., ona mnie traktuje jak młoda, dupiata mamuske, ktora nie wie jak zajac sie własnym dzieckiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mozna przeniesc karte szczepien do innej przychodni i kontynuowac szczepienie gdzie indziej?? bo ja juz mam dosc tej baby...

Oczywiscie nie zaszczepili mi małej, ma tylko katarek, nic powaznego, ale potraktowała mnie jakby to była moja wina:wściekła/y: mam przyjsc w srode...
z łaski mi ja zwazyła i mała przybrała tylko 0,5 kg...:zawstydzona/y: a ta baba nawet nie zwróciła na to uwagi... z ta baba gadac sie nie da:-( lekarz jest chyba po to, zeby mi pomóc, a nie tylko mnie krytykować... i nic sie nie dowiedziałam, bo wypażyłam stamtad odrazu... i nie wiem czy mam mała dokarmiac czy dawac nowe posiłki... nic nie wiem:-( tylko sie wkurzyłam...

W srode to ja chyba męza tam wysle z mała na to szczepienie, bo ja juz mam dość...:zawstydzona/y:

reklama
Asiowo a nie możesz się umówić do innego lekarza z tej przychodni:confused: coś mi świta, że pisałaś kiedyś, że jest też fajna babeczka :sorry2: no a poza tym jest prawo do wyboru lekarza, pediatry też :tak:
my mamy też taką jędzę w ośrodku (na dodatek to właścicielka, bo mamy niepubliczny ośrodek), ale u nas to dziura i jedna przychodnia, więc wyboru dużego nie ma, a do najbliższej 15 km :baffled: więc szczepienia u nas, a w razie choroby prywatnie :sorry2:

Mata... jest 2 lekarka, ale ona przyjmuje przez 2h w tygodniu:baffled: w ogole stmatd tez nie bardzo da sie pogadac, rozni sie tylko tym, ze mnie nie krytykuje:zawstydzona/y: ehhh...
tez miałam plan, ze jak szczepienie to tutaj bede jezdzic, a jak choroba to prywatnie, ale ja juz tam nawet tych szczepien nie wytrzymuje..
w ogole wiecie co mnie zastanawia, w ktorej prywatnej przychodni dzieciecej nie ma w ogole pacjentów w poczekalni?? 1 chłopak tylko siedział na szczepienie czekał...:confused: chyba to swiadczy tylko o usługach jakie tam swiadcza...
Przeprowadziłam sie tu dopiero w maju i nie miałam pojecia o co tu chodzi..., ale juz zaczynam kumać:-(

U nas w kazdej dzielnicy są jakies przychodnie... wiec na pewno bym cos znalazła i tak msuze mała w auto zapakować, wiec nie ma dla mnie roznicy do ktorej przychodni podjade...
ale mozna tak bez problemu przeniesc karte zdrowia i karte szczepien do innej przychodni i gdzieindziej kontynuowac szczepienia??:confused:

Wydaje mi się, że tak, tym bardziej, że przecież jest napisane jaką dokładnie szczepionke dostawała Paulinka :tak: trochę papierologii jest po drodze, ale lepiej przepisać się, mieć spokój i komfort psychiczny :tak: a może po prostu zadzwoń do tej przychodni co sie chcesz przepisać i się zapytaj co musisz zrobić. Przy okazji wybadaszjakie mają podejście do pacjenta ;-)

Asiowo można się przenieść i ja bym tak zrobiła bo lekarz jest dla mnie a nie ja dla niego (choć w Polsce to różnie z tym bywa) Zrób jak mówi mata zadzwoń i popytaj
Ja z Anią chodziłam do takiego lekarza wiecznie fochy...przenioslam sie do milej, kompetetnej pani i jestem u niej do dzis

Magdziarka butki super!!!
Asiowo- dziewczyny mają rację! :tak:

Witajcie!
My dzisiaj byliśmy na szczepieniu (na 13-stą w weszliśmy przed 15-stą :szok::angry:)
Bartek zdrów jak ryba, tylko ma suchą skórkę na nogach i buzi- i babeczka kazała nam dalej jechac na piersi a dodatkowo podawac mu bebilon pepti zamiat bebiko- kurcze boję się, bo wiem że to nie jest dobre w samku i nie wiem czy Bartek to złapie:dry:
ehhh... i znów zmartwienie- o wadze napisze na innym wątku :-)

A jutro jedziemy do Żagania!!!!!!!!!!!!!! Ależ się cieszę, tylko sie boję tej dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuugiej trasy!
A i mam wózek tzn. załatwiony w Żaganiu- brat ,mi załatwił :-)

Asiowo poczytaj w necie jakiejś przychodni i może będą też komentarze odnośnie lekarzy którzy tam przyjmują .

Daruunia to super że sobie odpoczniesz , zmienicie klimat a nie tylko dom i dziecko i dom i dziecko no i mąż :-)

reklama
Witajcie mamusie:-)

w końcu mam chwile dla siebie:-) chłopaki śpią a ja jak zwykle okupuję BB:-D w pracy w miarę spokojnie:tak: tylko @ mnie trochę osłabia a moje biedne cycki bolą:-( Mikoś nie chce w dzień w ogóle cyca:no: a ja mam przez to zatory:-:)baffled: doszło do tego że na śpiąco wieczorem go karmie:sorry: pewnie szybko stracę pokarm:baffled: choć zamierzam karmić go nocą jak najdłużej:tak:

Asiowo rzeczywiście jakaś głupia ta lekarka!!zmień kochana lekarza:tak: nie powinnaś mieć z tym kłopotu....
Agusia niestety im dziecko starsze tym bardziej pyskate:-D ale damy radę:tak:
Darunia życzę udanego wypoczynku:tak:
Magdziarko fajne buty:-)

Do góry