Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moja mamuśka zostaje z Filipem i z Eryką:-)

Witam z rana i jak zwykle nie wyspana. Przyniosłam wczoraj krzesełko do karmienia i nowość dla Oli , 15 minut wytrzyma .
W nocy o mało mi nie kojfnęła. Obudziłam się , otworzyłam oczy żeby zobaczyć czy ona śpi i spała a po 5 minutach otwieram oczy i tylko dupka i nogi leżały na łóżku a reszta na podłodze.
Darunia to super . Ja tez się cieszę bo przysłali mi zdjątka i tylko czekam na albumy. Będę wkładać i się bawić. To ponad 400 zdjęć - tak to jest jak się systematycznie nie wywołuje.
Mój się śmieje bo jak ściągnęłam mleko to powiedział że chude że z Weroniką miałam aż żółte a teraz mam białe jakby rozwodnione. Może to i kwestia temperamentu dzieci. Moja w sumie je często i mało a na razie nie mam jak jej przestawić żeby jadła więcej i rzadziej bo co chwila gdzieś wychodzę i zawsze staram się ją karmić przed wyjściem żeby nie było alarmu.
Witajcie mamusie:-)
w końcu mam chwile dla siebie:-) chłopaki śpią a ja jak zwykle okupuję BBw pracy w miarę spokojnie
tylko @ mnie trochę osłabia a moje biedne cycki bolą:-( Mikoś nie chce w dzień w ogóle cyca
a ja mam przez to zatory:-
baffled: doszło do tego że na śpiąco wieczorem go karmie
pewnie szybko stracę pokarm
choć zamierzam karmić go nocą jak najdłużej
![]()

moja wtedy taka marudna i płacząca, że wytrzymać nie idzie
no a charakterek to może mieć ;-) moja jak nie może usnąć i już lulam ją na rękach, byleby usnęła, to ona niby zasypia, ale pojękuje i kwęka, a kątem oka sparawdza co na to mama 
Patyczku a może Arturkowi ząbki idąmoja wtedy taka marudna i płacząca, że wytrzymać nie idzie
no a charakterek to może mieć ;-) moja jak nie może usnąć i już lulam ją na rękach, byleby usnęła, to ona niby zasypia, ale pojękuje i kwęka, a kątem oka sparawdza co na to mama
![]()
Tylko rączki i rączki, doszło do tego że nie mam jak zrobić sobie jeść, a jak zrobię to jemy razem, na rączkach:-)