reklama
joan-na
Fanka BB :)
Witajcie! U nas noc standardowo...karmienie co 3 godziny. A rano obudziłam się z potwornym bólem kręgosłupa...wszystko przez to wczorajsze noszenie Krzysia na rękach. Dziś jest jakby spokojniejszy. U nas śliczna pogoda, pójdziemy na spacerek- mały trochę pojeździ w wózku, a nie u mamusi na rękach
.
Kasiau, mam nadzieję, że czujesz się już lepiej.
Miłego dnia.

Kasiau, mam nadzieję, że czujesz się już lepiej.
Miłego dnia.
A mój Antoś w ciągu dnia jak się uda śpi a jak nie to nie śpi i nie marudzi z tego powodu w nocy spi w sumie 12 godzin z przerwą na karmienie.Ja własnie zapisuję na kartce jakie potrawy będę robiła na święta, na drugiej spisuję zakupy. Troszkę tego jest. Mam nadzieję, ze się obrobimy szybko i będzie czas na odpoczynek.Buziaki, uciekam robić obiadek.
Witam!
U nas nocka koszmarna

nie chodzi o pobudki na karmienie ale nie wiem czy to był sen czy jawa
była 1.11 i ktoś był w naszym pokoju (może duch
) widziałam jak bierze moją rękę i chce coś zrobić Jasiowi głos uwiązł mi w gardle a ja siłą woli kciukiem wbiłam się w to "coś" i puściło
no mówię Wam aż poty mnie przeszły
Z tego wszystkiego poszliśmy spać do m i jakoś przeżyłam resztę nocy
ale boję sie teraz jak cholercia przeraża mnie spanie w tym pokoju
nie wiem już sama co mam o tym myśleć, tata mówi, że to był tylko zły sen ale to było takie realistyczne, że ... aż strach
poza tym kiedyś tez miałam takie dwie noce z rzędu pierwszej jak ktoś chodzi mi po kołdrze a drugim razem zimny pocałunek na ustach
no i nie wierz tu w duchy 
U nas nocka koszmarna

Z tego wszystkiego poszliśmy spać do m i jakoś przeżyłam resztę nocy

poza tym kiedyś tez miałam takie dwie noce z rzędu pierwszej jak ktoś chodzi mi po kołdrze a drugim razem zimny pocałunek na ustach

Ostatnia edycja:
marlena nad
:)
Aniknulko powiem szczerze ciarki mam na calym ciele,ja wogole nie moge ogladac horrorow i czy uwierzycie spie przy lampce,sama nie wiem co o tym myslec ja jak mam jakies takie zwidy lub sny zawsze sie modle,ale noc mialas okropna brrrr...
mata-kow
mama do kwadratu :)
Aniknulka
nawet nie potrafię sobie wyobrazic co musziałąś przejść :-( mam nadzieję, że wiecej juz sie to nie powtórzy 
Kasiu Ty od 8 w pracy, z tego co pamiętam godiznkę masz do, to wstajesz koło 6
Ja nie wyobrażam sobie jakbym teraz musiała wstawac do pracy i byc w pełni skupiona
Nie pisałam Wam wcześniej... w zeszłym tygodniu wysłałam podanie do ZUS, żeby wypłącali mi dalej rentę, dołączyłam zaświadczenie ze szkoły, że nadal jestem studentką i łudzę się, że wznowią mi wypłatę
mam wątpliwości, bo drugi raz jestem na dziekance... no i jak mi przyznaja rentę, to będę mogła ostać z małą dłużej w domku, bo nie będzi juz takiego musu, żebym wracała na gwałt do pracy 
U nas nocka taka sobie, pobudka o 4.30 i juz tylko drzemałam, bo mała sie wierciła i pociągała czasem cyca

Kasiu Ty od 8 w pracy, z tego co pamiętam godiznkę masz do, to wstajesz koło 6

Ja nie wyobrażam sobie jakbym teraz musiała wstawac do pracy i byc w pełni skupiona

Nie pisałam Wam wcześniej... w zeszłym tygodniu wysłałam podanie do ZUS, żeby wypłącali mi dalej rentę, dołączyłam zaświadczenie ze szkoły, że nadal jestem studentką i łudzę się, że wznowią mi wypłatę

U nas nocka taka sobie, pobudka o 4.30 i juz tylko drzemałam, bo mała sie wierciła i pociągała czasem cyca

marlena nad
:)
Mata trzymam kciuki zeby sie udalao

reklama
Teraz to boję się nawet tam wchodzić ale to pokój małego więc czy przewinąć czy przebrać to muszę
dziś się pomodlę zmówię różaniec i nie będę w nocy gasić lampki to może przejdzie no ale mam stracha
wkurza mnie, że w domu dzieją się takie rzeczy dom wyświęcony itp. ale czy to normalne?

Podziel się: