reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Nadia, gratuluję ząbka!:-)

Co do stawek niani w Warszawie, to ja myślałam, że drogo płacę. 14 zł/godzinę. I wychodzi, że wcale nie tak dużo. Trzeba zarabiać kupę kasy, że móc sobie pozwolić na płacenie 35 zł/g.

Staś mi się ostatnio unormalizował ze spaniem w nocy. Budzi się zwykle raz (1.00-2.00), a potem juz rano. Oby tak zostało.

Wiecie, pracuję teraz na pół etatu i jakoś mi bardzo z tym dobrze. W pracy odpoczywam od domu i dzieci, mogę się wyrzyć merytorycznie a jednocześnie mam sporo czasu dla domu i dzieci. Nie musze całych 8 godzin spędzać za biurkiem. Całkiem mi się to podoba.
Zaczynają co prawda u mnie w robocie szemrać o zwolnieniach w związku z kryzysem (pracuję w firmie międzynarodowej), ale się tym nie przejmuję. Najwyżej będę pracować na własną rękę. Albo pójde na wychowawczy (jesli roboty nie będzie) i wyjade na Mazury. :-)

reklama
Mamoot rzeczywiście bardzo fajne rozwiązanie, ja to się boję jak wrócę do roboty (od września) mimo że tesknię za nią, to jednak jak coś się zes...a w pracy to bedę siedziec niewiadomo ile :dry:

Marlena cieszę się że czytałaś to bez oddechu :rofl2::-p;-)

Bbakania spokojnej nocy! :tak:

Mamoot, rzeczywiście fajne rozwiązanie. Ja też coraz częściej myślę o pracy i po trochu nawet zaczynam tęsknić:tak:. Tak jak Daruunia mam zamiar zacząć od września. Ale w mniejszym wymiarze niż przed ciążą. Teraz wrócę tylko na etat w jedno miejsce. Wcześniej pracowałam jak mały motorek calymi dniami. Ale teraz jest Krzyś i przynajmniej pół dnia mam zamiar spędzać z nim. I poświęcać ten czas tylko dla niego:tak: Takie mam plany. A i tak wszystlko zależy od tego, czy znajde dla niego odpowiednią opiekę.

reklama
Jolu dzięki Bogu za poprawę.:-) Niech teraz ten mały szybko wraca do zdrowia.

Idę spać. Ciekawe jaka noc dziś mnie czeka. Dobranoc mamuśki. Życzę dobrych przespanych nocy. Oby dzieciaczki dały nam pospać do 9 rano:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry