Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no czasem też pogłaska małego, coś mu powie, pogilgocze ;-)
:-);-)
. A tak wogóle to może przydałoby się założyć na czerwcowym forum taki wątek o problemach zdrowotnych bo tyle dzieci chorych a tutaj ciężko coś pisać, ja np. za tym wątkiem nie nadążam, non stop jakieś nowe posty:-). Pozdrawiam wszystkie mamy, życzę przespanych nocy i spokojnych dni

Bedziemy ja uczyc, zeby zakumała, że wózek jest tylko na dworze

m zrobił obiadek, pokombinował, pokombinował i wyszedł pycha :-) Teraz odtajamy po spacerku, a mała zaraz zje deserek ;-) Coś marudna dziś bardzo jest, spać nie chce...no może wreszcie ząbki?? 

głowa bolała bardziej z niewyspania 
;-)W moim kalendarzu jest napisane,że dzisiaj imieniny Dobrochny:-)
Ja idę do łózka jestem chora, mąż chory Olek i Antek chorzypozdrawiam
a w nie każdym jest 
ale woecie jak to jest po imprezie... oj boli głowa boli![]()
imprezka widać, że udana, aż palce na klawiaturze szaleją ;-)
Ale Olcia dba o mamęWitojcie dziewczynki:-)
,Mała znów nad dała pospać do 8aż wstałam bo już dla mnie za długo.
ja tam bym się cieszyła, jakby Dobrusia dała mi tyle pospać 

) i teraz odpoczywamy w domku 

a piszę to na bb, żebym miała większą motywację 
Oj wiało, wiało koszmarnie, wytrzymaliśmy na spacerku tylko 35minMy po wizycie u teściów, spacerku (brrrr zimno, bo wiatr od wschodu, a wiadomo, że od Rosji to tylko źle wieje ;-)) i teraz odpoczywamy w domku
Nocka nie ciekawa, ale juz sie chyba przyzwyczaiłam
od jutra zabieram sie za pisanie pracy, bo obiecałam sobie, że do końc lutego ją skończęa piszę to na bb, żebym miała większą motywację
![]()