Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba zaraził się od starszej,te same objawy gorączka trudna do zbicia,kaszel,katar i ogólne rozdrażnienie.Jeszcze na dokładke mnie zaczyna boleć gardło i ucho jak ja to wszystko przeżyje

Woemy, woemyimprezka widać, że udana, aż palce na klawiaturze szaleją ;-)
![]()

znowu bedzie mi szalał do 23-ej ehhh... 

a Ty jak zwykle mróweczka
ja tam lubie niedziele, bo jesteśmy u teściów, na peierwszą drzemkę lula mąż, bo ja ide do kościoła, na drugiej drzemce mała śpi na spacerze, a na 3 odpada w domku po dniu pełnym wrażeń
obiadu nie musze robić, małą wciąż ktoś zabawia, także luzik, który musi mi wystarczyc na cały tydzień 
u nas dzisiaj były 3 drzemki po 35-40 min
widocznie mój typ tak ma 
(bo jak usypiałam ja w domu w wózku, to idąc na spacer ledwo ją położyłam, to płakała, aż z tego płaczu nie usnęła
)
(dobra, mamusia też skorzysta ;-)
)
) zjadła 2 cycki, to mam nadzieję pośpi do 24 przynajmniej (ach te marzenia
)
moja Marysia tez spi w domu w wozku;-)
:-)

pewnie to i jakaś wygoda, a ja sama może i bym próbowała zaraz po porodzie gdyby nie to że nie wniosę wózka i Oli sama na piąte piętro (bez windy
) Ola od początku śpi w łóżeczku(chyba z tym jej się tylko kojarzy
), przysypiała w dzień przez pewien okres w leżaczku, ale jak zaczęła być bardziej ruchliwa spróbowałam łóżeczka i tak już zostało
Widzę, że śpiąca, ziewa, trze oczka - odkładam i zasypia
czasami kilka razy ją odwiedzę, bo ostatnio namiętnie przewraca się na brzuszek 
, a dla Stasia i Wojtusia z okzaji skończonych 8 miesięcy.Mój mały też ostatnio wstaje wcześniej. Właściwie z dnia na dzień...wcześniej wstawał o 8, a teraz punkt 6 woła, żeby do niego przyjść. Ale ja się jeszcze nie przyzwyczaiłamMarysia nie spi od 5,chyba juz powoli zaczynam sie przyzwyczajac:-);-)

Super!!! Oby tak dalejU nas stał sie cud... Paulinka przed chwilka zasneła sama w łozeczku:-)co w dzien nigdy sie nie zdarza... suuuper!!!Bedziemy ja uczyc, zeby zakumała, że wózek jest tylko na dworze
![]()

Mój typ też tak ma. Teraz w ciągu dnia ma tylko dwie drzemki po 35-40 min. Wieczorem chodzi spać o 20 a rano wstaje o 6 (oczywiście w międzyczasie są pobudki). Do śpiochów nie należyJej jak Wy to robicie, że Wasze dzieciaczki potrafia spać w dzien 3 razy po 1,5-2,5 godzinyu nas dzisiaj były 3 drzemki po 35-40 min
widocznie mój typ tak ma
![]()
.
, ale na obecną chwilę to dla mnie największe wyzwanie, żeby wreszcie go nauczyć pić (ale mam problemy..no nie
;-)). Gratulacje
. U nas dziś znów goście (tym razem ciocia z kuzynką) i nie oglądałam. Zmęczona jestem. Kładę się dziś wcześniej do łóżka...może zasnę
.
To u mnie z tym wózkiem sprawa nie planowana. mały jak był malutki spał tylko w łózeczku. A w nocy po pierwszej pobudce była cyca. Wózka nie znosił do 4 miesiąca, nawet spacery to był wielki ryk. Dopiero do Świąt zaczął spać w wózku w nocy bo choroba dokuczała i nic nie pomagało. Teraz jak przeszłam na butle to czasem w nocy poruszam wózkiem i mały dalej spi te(30 mniAle jestem zaskoczona że Wasze dzieciaczki śpią w wózkachpewnie to i jakaś wygoda, a ja sama może i bym próbowała zaraz po porodzie gdyby nie to że nie wniosę wózka
) A w dzin śpi dla tego ze wywoże go do pokoju dzici i sam w spokoju moge robić w kuchni(mam kuchnie z pokojem dużym połączoną, a łóżeczko w dóżym stoi) .
dacie wizre i to potroszku. Nie pomaga przetrzymywanie go dłużej, bo zje też mało.