Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. chyba muszę zacząć przykład z Ciebie. A i jeszcze myśl o trzecim dziecku. Naprawdę kłaniam się nisko

Daruunia u mnie to samo z humorkiem w ostatnim czasie. Nawet staram się za dużo nie odzywać żeby nie doprowadzić do kłótni a co zdarza mi się ostatnio częstoA ja siedze jak zwykle sama w domu, Ł w pracy nie wiadomo o której wróci- nie pytałam- jakiś zły humor miałam i nawet mu buziaka nie dałam jak wychodziłqrde nie wiem co się ze mną dzieje, jakieś takie nastroje bezsensowne mam... dobrze, że jutro wyjdziemy gdzieś razem... mam nadzieje, że jutro bedę miała lepszy humor...
![]()

Kolczyki cudne! ;-)
i to duuuużo z mojej winy, szukam zaczepki- ot głupia baba ze mnie 
cieszę się ogromnie!!!! Bedzie do niedzieli! Huuura!!! :-)
;-)Monia a może klipsy Ci zrobić?
MAMOOCIKU ale ja zazdroszcze tych łyżew !!!! Ja niedaleko siebie też mam lodowisko, ale nie mam z kim małej zostawic więc moge o jeżdżeniu zapomniec..:-(
Mamoot mam nadzieje że dużych zakwasów nie masz i jakoś funkcjonujesz ;-)
Jak to????!!!
No przeprowadzka no 3 - 5 lat potem wrócimy jak coś w tej kwesii się wykluje..bo jeszcze rozmowy trwają!Już kiedyś m rozmawiał z PZMOiH o pracy w Indiach i nie wyszło...a teraz zobaczymyMagdziarko no co Ty? Chiny? Ale, że co? Przeprowdzka aż tam?
No i Ty to masz zdrowie!!!Kolczyki cudne!
A to coś wymyślę w sprawie biżu!Udanej imprezy. Trza czasem z domu wyjść łeb przewietrzyć.Niestety klipsów też nie noszę. Ja nosze bransoletki i wisiorki.:-)Mata, mi tez często nie chce się ruszyć z domu, ale dzwoni do mnie przyjaciółka, namawia, mąż mnie z domu wygania i idę. A potem jestem zadowolona, że się ruszyłam.
Dziś tez pędzę na imprezkę. :-)
Hihihi i kolejny język do nauki - chińskiNo przeprowadzka no 3 - 5 lat potem wrócimy jak coś w tej kwesii się wykluje..bo jeszcze rozmowy trwają!Już kiedyś m rozmawiał z PZMOiH o pracy w Indiach i nie wyszło...a teraz zobaczymy
oj nie nudziłabyś się tam, nie nudziła
i cała ta kultura... ehhh to bym Ci dopiero zazdrościła 

kolczyki fajne, a plany na Twoją aktywnośc jeszcze lepsze ;-)
a jak piszesz o tych wyjściach, zajęciach to mam wrażenie, jakbys w ogóle nie miała dzieci 
na upartego mogłabym gdzies z mężem wyskoczyć dwa razy w miesiącu :-(
Mata, mi tez często nie chce się ruszyć z domu, ale dzwoni do mnie przyjaciółka, namawia, mąż mnie z domu wygania i idę. A potem jestem zadowolona, że się ruszyłam.
dzisiaj też mnie wygonił, to poszłam zobaczyć do skrzynki czy nie ma rachunków 
ale Ci dobrze :-) ja brata widziałam ostatnio na chrzcinach małej, czyli ponad pół roku temu
a mieszka 15 km od nas 

Mam nadzieję, że max do 65 sie zmieszczę, a promotor z 10 z tego i tak wytnie
wciąż wychodziłam jak mała zaczynała się robic marudna, żeby w wózku mi usnęła i jedno usypianie było mniej
) ale pocieszające jest to, że druga drzemka trwa 1,5-2 godziny :-) oczywiście po 45 minutach budzi sie z płaczem, ale lulanie lub cyc pomaga ;-) mała z resztą nie przespała bez wierdzenia lub popłakiwania dłużej jak 1,5 godziny, bez względu czy dzień czy w nocy (teraz jest już 1,5 godziny jak spi i przez ten czas już 3 razy się wybudzała
)

kolezanka jest bardzo chetna,chce miec dlugasne wloski i tak tam sobie posiedzialysmy ze 2h,pozniej wrocilysmy do nas do miasta zaliczylam spacerek i kawusie w domu bylam o 5
) i naprawde wszystko mi sie podoba

a co do wychowywania dzieciaczkow no to mamy tak samo