reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
2.gif
Najlepszego kobitki:-):-):-)

Dzisiaj nocka tez ok. Kuba budził się dwa razy ale jeszcze nie spałam. A jak za

Zasnęłam po połnocy to spałam do 7 z minutai. Kuba zjadł mleczko i leżał grzeczniutko do 8,30. Teraz oczywisćie kawka i BB. Na dzisiaj nic szczególnego nie planujemy. To znaczy żadnego wyjścia bo nie mamy co z dzieći zrobić a po za tym M idzie na 12 do 20 do pracy. Taki urok. :-(

Życzę udanych wyjść i miło spędzonego czasu zw towarzystwie waszych Walentynek​

reklama
Witam i ja :-)

mąż na zakupy śmignął, mała zasnęła więc czas na relaks z rana :-D

Dużo miłości z okazji Walentynek, udanych romantycznych kolacji/wyjść/wieczorów (niepotrzebne skreslić), oby w Waszym życiu wciąż gościła miłość, a wszelkie zawieruchy trzymały sie z daleka :tak::-)​

No właśnie Marta. Statystycznie takie dziecko Ci się trafiło i co zrobisz - nic. Trzeba przeczekać. Ale jej : mamo kocham Cię - wynagrodzi Ci poświecenie.

Magdziarko no właśnie co mogę innego zrobić? Tylko przeczekać :sorry2: no i na razie zostać przy jednym dziecku, dopiero jak mała nieco podrośnie pomyslec o drugim, bo zawsze istnieje małe prawdopodobieństwo, że taki sam rozbójnik sie trafi :-D a z dwoma takimi małymi bym na pewno nie wyrobiła :baffled:

Mąż własnie poszedł do pizzerii po pizze... i tyle bedzie z mojej diety:-D o tej porze tak jeść...!:-pszybko odzyskam te 3 kg które zgubilam ostatnio...:-p
A jutro wieczorem wyskakujemy do kina... full ludzie pewnie tam bedzie, ale ważne to, że se wyjdziemy razem!

Asiowo nie przesadzaj i tak fajnie wyglądasz :tak: no i cos z przyjemności się tez należy :-p i gratuluje dzisiejszego już wyjścia (ja w kinie nie byłam ze 2 lata :zawstydzona/y::szok:)

Przedwczoraj zrobiłam sobie serię ćwiczeń na brzuch, a wczoraj miałam takie zakwasy, że ledwo sie ruszałam :zawstydzona/y: mam nadzieję, że te ćwiczenia cos pomogą i brzuch mi w końcu zejdzie :sorry2: chociaż do wielkości 3 miesiąca ;-):-D bo u mnie nadal przynajmniej 5 miesiąc :zawstydzona/y::baffled:

Joanna mam nadzieję, że Krzyś wkońcu wróci do dłuższych drzemek, ale on pewnie taki ciekawy świata, że nie ma czasu na spanie ;-)

A z humorkami i mężami mamy podobnie :tak: nie kojarzę, żebyśmy kiedyś na siebie głos podnieśli :tak: a moja złość na niego szybko przechodzi :tak: I tak bardzo jestem wdzięczna za ten jego spokój który często powstrzymuje mnie przed wybuchem... Lepiej trafić nie mogłam :-)
A co do podobieństwa... to ja też panna i Joanna :-D :-D :-D

Mój mąż też z tych co potrafia sie opanować. Mi powstrzymywanie ciężko przychodzi :zawstydzona/y:
Ja też panna :-D z dzieckiem na dodatek ;-):-D(obrączkę jak ściągnełam w ciąży, tak jeszcze nie mogę założyć, a mąz wciąż zapomina mi ja na poszerzenie do jubilera zanieść :dry:)

Hihihi ja też mam winko :-p białe, półwytrawne :tak:
I szaleje dziś z postami na bb :-p :-p :-p

No to Ci się po winku palce rozwiązały :-D

Aniknulka ale mi smaczka narobiłas na pyszności :-p

Marlenko a Ty jak zwykle z rana w domu szalejesz, drugie pranie :szok: ja ledwo sniadanie zjadłam :zawstydzona/y:

Daruuunia oj ty kochana bedziesz pieknie dzisiaj wygladac moge sie zalozyc-lasencja z Ciebie:tak:

Własnie jaka z Ciebie matka Polka, laseczka jak sie patrzy :tak:

U nas jutro chrzciny i brak czasu

no to życzę udanych chrzcin :-)

Na dzisiaj nic szczególnego nie planujemy. To znaczy żadnego wyjścia bo nie mamy co z dzieći zrobić a po za tym M idzie na 12 do 20 do pracy. Taki urok. :-(​

Agusia ale wieczór do Was należy ;-):-D

u nas też bez niczego nadzwyczajnego, ot dzień jak codzień :sorry2: mąż pewnie kupi kwiaty (ja nie lubię zbytnio dostawać kwiatów, nie ma co z nimi zrobić, nawet wazonu nie mamy :zawstydzona/y:, no i stoja az padną :rofl2: i się zlituje i wyrzucę :sorry2:)
jedyne co nas czeka, to wyjazd do mojego ojca bo dziś ma 50-te urodziny:tak:

miłego dnia mamusie :-)​

Ostatnia edycja:
Witajcie :tak:

Samych pięknych chwil z okazji Walentynek mamusiom :tak:

A my walentynek nie obchodzimy :-pnie przywiązujemy do nich wagi bo wychodzimy z założenia że miłość okazujemy sobie codziennie :-D ale idziemy dziś do kina(miało być wczoraj ale czułam się "niewyjściowo" :-p)

Asiowo nie przesadzaj i tak fajnie wyglądasz :tak: no i cos z przyjemności się tez należy :-p i gratuluje dzisiejszego już wyjścia (ja w kinie nie byłam ze 2 lata :zawstydzona/y::szok:)
:-p :-p :-p gadacie jak wyglądacie, a ja oprócz avatarków żadnej nie widziałam :-( Co do wyjścia Martusia to koniecznie musisz to zmienić :tak: nie macie możliwości zostawić z kimś małej chociaż na 2h? Ja myślę, że takie wyjścia to powiew świeżości w związku :tak:

Kasiau - udanych chrzcinek :tak:
Julia - zdrówka dla Filipka
Aniknulka - kuchareczko :tak: ale Ci życzę tej Twojej wymarzonej restauracyjki :tak: widać że pichcenie sprawia Ci ogromną przyjemność :-D

U mnie nocka średnia, wstawałam do małej, o 6 pobudka, ale przed 7 zasnęła jeszcze na pół godzinki no i potem już lipa.... :-( szalała najpierw u nas w łóżku (tata dostawał baty :-D) a potem w łóżeczku i padła dopiero teraz... Brakuje mi godzinki snu :-p Tata mi nad uchem nawija ;-), to mykam i pewnie potem jeszcze wpadnę :tak: A po 15 jedziemy zobaczyć się z Wilmek i Brunem :-D :-D :-D
Miłego dnia!

:-p :-p :-p gadacie jak wyglądacie, a ja oprócz avatarków żadnej nie widziałam :-( Co do wyjścia Martusia to koniecznie musisz to zmienić :tak: nie macie możliwości zostawić z kimś małej chociaż na 2h? Ja myślę, że takie wyjścia to powiew świeżości w związku :tak:

bo my mamy zamknięty i nk ;-)

tak jak wcześniej pisałam mogę z mężem gdzieś wyjść maksymalnie 2 razy w miesiącu (w drugą i czwartą sobotę, ewentualnie niedziele miesiąca), ale to zależy od teściówki, bo ona w tygodniu zajmuje sie dzieckiem, a w weekend nadrabia zaległości domowe :sorry2: a jak juz gdzies sie wyrwiemy, to m robi na szybko zakupy a ja zaglądam do sklepów :dry: ot i cały romantyzm :zawstydzona/y:

mała normalnie juz godzinke śpi, a u niej z rana zazwyczaj jest 30-45 min :szok: dziecko mi sie poprzestawiało :sorry2: o juz się budzi :-p i tzreba było chwalić :-D:-D:-D

Witajcie Walentynkowe Mamusie :-)

Imprezka na 102, wrócilismy po 1, Nadia smacznie spała- obudziała sie po 7 ale i tak sie wyspałam. Maluszek czuje sie dobrze, w pn pójdę do lekarza - na kontrole.
Dzisiaj tez po 17 wybieramy sie z m na kolację :-)juppi. Tylko m na razie troszku taki słaby:-D hahaha

Kasiau - udanych Chrzcin
Agusia nie martw sie po 20 -ej zrobicie sobie super Walentynki :rofl2:
Magdziarko Chiny hmmm - :tak:super! - cenie ludzi, którzy podejmują takie odważne kroki ... silna babka z Ciebie...:tak:
Aniknulka mniam mniam ale narobiłas pyszności
Darunia udanej zabawy
Julia zdrówka dla Filpka
Marlenko a daj sobie spokój z tym prasowaniem :-D ( ja to mam manie prania i prasowania) hehe
Mata dla taty Wszystkoego Naj Naj

Wszystkiego Najlepszego z Okazji Dnia Zakochanych!!!

Hej,witajcie kobietki!:-)

Wczoraj do Was nie wchodzilam,jakos nie bylo kiedy-bylam tylko wieczorkiem na skype pogadac z mama.

Bogna-wszystkiego naj naj naj!:-)

Aniknulko-fajne stronki wrzucilas z tymi sukienkami do hrztu.Musze je jeszcze dokladnie przejrzec.Ja na razie myslalam o sukienkach robionych na szydelku przez krysta20 na allegro.

My dzis z M mamy wyjscie wieczorne.I powiem Wam,ze tak naprawde wolalabym nie obchodzic walentynek raz w roku,tylko na codzien,jak Joasiek,ale moj M nalezy do mezczyzn-domatorow,ktorzy nad wyraz cenia sobie domowe zacisze;-)Dlatego takie walentynki sa pretekstem,zeby go gdzies wyciagnac;-)

Milego dnia walentynkowego dla wszystkich!:-)

Aniknulko dziekuje za podpowiedz;-)
Lilianko mam wrazenie,ze dzisiaj masz bardzo dobry humorek(ja tez lubie prac i prasowac,ale dzisiaj dalam sobie spokoj;-))
Kasiau udanych Chrzcin:-):tak:

reklama
Jasiek rozrabia a ja już padam na pysk :baffled: sprzątnęłam kuchnię, a potem biegałam z Jaśkiem po korytarzu tzn on raczkował a ja za nim śmigałam teraz to wszędzie wejdzie, wszystko wyjmuje albo ściąga :rofl2: muszę wszystko chować bo mały Krzysztof Kolumb wszystko odkrywa ;-)
Kasiau udanych chrzcin kochana :-D

Życzę udanych wyjść, spotkań, niespodzianek ;-):-);-)

Do góry