Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
10 dzien @ mam, własnie zapisałam sie do gina na 20 bo boli mnie mocno podbrzusze...:-( kuzwa tak czerwono - walentynkowo...![]()

Jak wstanie zje, potem my i w drogę na spotkanko :-) wyściskać Bruna
Wieczorkiem planowaliśmy kino... ale kurcze, nic nie ma ciekawego
same jakieś romantyczne komedie (więc pewnie będzie oblężenie)... Hmm trzeba będzie coś pomyśleć 

Dziewczyny, ale dajecie czadu z @ Aniknulka 

;-)
Bruno cudny
dzieci sobą zainteresowane, ale z pewną ostrożnością
Najlepsze było że jak jedno zaczynało marudzić, płakać to drugie zazdrościło i pięknie wtórowało
Ubaw po pachy
Niestety nasza Ola nie spała popołudniu i już po godzince zaczęła być śpiąca, a więc i marudna :-( Mam nadzieję, że następnym razem spotkamy się na dłużej bo tak naprawdę nie miałysmy okazji nawet pogadać... :-(
miłego wieczorku i namiętnej nocki życzę Wam Kochane ;-)Hello :-)A Wy jak? pewnie już przyszykowane(albo w trakcie przygotowań) na wieczorne wyjściamiłego wieczorku i namiętnej nocki życzę Wam Kochane ;-)

A to coś wymyślę w sprawie biżu!

Kocham to swoje zycie!!!!
Ja mieszkam na Bemowie ale na co dzień jestem z Natalka sama, więc nie ma się Nią kto zając.- w razie gdybym chciała gdzieś wyjsc. No cóż....

Nigdy nic sobie nie kupujemy ani nic nie organizujemy.