joan-na
Fanka BB :)
Witajcie.
No tak...sobota wieczorem, w dodatku walentynki...i na bb pustki.
Wszystkim świętującym życzę udanego wieczoru
Kasiau, udanych chrzcin.
Joasiek, super, że spotkanie z Wilmek się udało.
My nic nie zaplanowaliśmy. Miała być kolacja w domu, ale mały cały dzień wariował, dopiero poszedł spać. Nic w ciągu dnia nie przygotowałam a teraz już nie mam siły. Pozostaje przytulanie z m:-)
Krzyś całkiem się rozregulował. Dziś już skapitulowałam i usypiałam go przy cysiu...nadal nie chce spać. Nie chce też jeść...przez cały dzień zjadł tyle co wyssał przy usypianiu. Na szczęście wieczorem wciągnął łyżeczką 100 ml kaszki z owocami
. Trochę się dziś podłamałam...mam wrażenie, że nie rozumiem swojego dziecka
.
No tak...sobota wieczorem, w dodatku walentynki...i na bb pustki.
Wszystkim świętującym życzę udanego wieczoru

Kasiau, udanych chrzcin.
Joasiek, super, że spotkanie z Wilmek się udało.
My nic nie zaplanowaliśmy. Miała być kolacja w domu, ale mały cały dzień wariował, dopiero poszedł spać. Nic w ciągu dnia nie przygotowałam a teraz już nie mam siły. Pozostaje przytulanie z m:-)
Krzyś całkiem się rozregulował. Dziś już skapitulowałam i usypiałam go przy cysiu...nadal nie chce spać. Nie chce też jeść...przez cały dzień zjadł tyle co wyssał przy usypianiu. Na szczęście wieczorem wciągnął łyżeczką 100 ml kaszki z owocami
. Trochę się dziś podłamałam...mam wrażenie, że nie rozumiem swojego dziecka
.

. Porządek przede wszystkim.
. Poprosiłam syna jej żeby znalazł kurtkę i okazało się że nie zrobiona. A przecież mogła powiedzieć że nie ma czasu to zaniosłabym do jakiegoś zakładu. A tak po 16 to już pozamykane wszystko. Ale na szczęscie zadzwoniłam do koleżanki od M z pracy i wieczorem naprawiła. Tak wiec dzisiaj pędzimy na spacerek, zwłaszcza że piękne słoneczko póki co za oknem świeci.

chyba po tytule spodziewali sie czegos innego... Norah Jones naprawde swietnie zagrała, Natalie Portman to jednak aktorka 1 klasy;-)