reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
....._.;_'.-._ …{..'-`.._;..-';
...{`--..-.'_,}…`'--.._..-' ....._.;_'.-._
.{;..\,__...-'/}…._.;_'.-._ ...{`--..-.'_,}
.{..'-`.._;..-';.{`--..-.'_,}.{;..\,__...-'/}
....`'--.._..-'.{;..\,__...-'/.{..'-`.._;..-}
........,--\\..,-"…`'--.._..- .....--.._..-
...... ....._.;_'.-._..... ||......//
..........{`--..-.'_,}.,-"-.....//.,-"-..
........{;..\,__...-'/....'-.\.// (..'-...\
………..{..'-`.._;..-'. ,/. // ;---,
......../....-'.)\\......... /.,-"-....\
........\,---'`...\\.......//. (..'-.....\
-----("""""""""""""""""""""""""""")
------.(XXXXXXXXXXXXXXXX)
--------.(XXXXXXXXXXXXXX)
---------.(_____________)
-----------.(__________) Dzień kobiet....Dzień kobiet. Niech każdy się dowie, że dzisiaj jest Dzień Kobiet.

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet,milego dnia:-):-):-):-):-)

My juz na nogach polezalysmy troche w lozeczku,a teraz ja na chwilke wskoczylam i zaraz lece zajac sie moja Maniulka dzisiaj konczy 8 mcy;-):-)
pogoda straszna wieje,leje i jeszcze ciemnawo,brrr...zaraz zjem sobie sniadanko,narazie kawusia i relax,buziaczki kobietki

Milego dnia:-);-)

a i jeszce jestem ciekawa czy ten film kochaj i tancz jest fajny jak ktoras byla na nim to prosze napiszcie cos o nim;-)

Ostatnia edycja:
reklama
I ja witam z rana - pospaliśmy do 7 , w nocy po raz pierwszy mała zrobiła kupkę w nocy - wstała z płaczem zaczęła na siłę się podnosić i nie wiedziałam o co jej chodzi aż do momentu jak zaczęła stękać :-)
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobitek laseczki

Najlepszego dla Mani

Ostatnia edycja:
Najlepsze zyczenia dla Marysi z okazji skończonych 8 miesięcy:tak:

U nas pogoda kiepska, w nocy spadł śnieg i teraz się rozpuszcza:baffled:
My juz po basenie. Mały niestety marudził i trochę popłakiwał. Ale ogólnie miał kiepską noc i wstał zły na cały swiat:-(. W basenia śmał się tylko kiedy widział M na brzegu. Za tydzień M z nim wejdzie do wody, może będzie lepiej.
Teraz Krzyś ucina sobie drzemkę, jak wstanie jedziemy do mojego brata.

Miłego dnia:tak:

Witajcie :tak:

Wszystkiego naj dla Marysi!!!

Obiadek już się pichci, więc wskoczyłam do Was na chwilkę ;-) Wieczorek wczoraj baaardzo przyjemny :tak: wzięło nas na wspomnienia, jeszcze taką romantyczną knajpkę znaleźliśmy....świeczki tylko zapalone w całej:zawstydzona/y: W domku byliśmy przed północą, przed spaniem jeszcze poćwiczyłam :tak:(bo w dzień zapomniałam :zawstydzona/y:) Dziś pogoda przepiękna... :-D wiosna, wiosna - ach, to TY :-D No żyć się chce!!! W planach mamy oczywiście spacerek i odwiedzinki u małego Konradka (kumpela urodziła miesiąc temu - pisałam Wam o tym ;-))
Miłej i rodzinnej niedzieli, zajrzę do Was wieczorkiem :tak: PA

Najlepszego KOBITKI!!!!!!!!

Najlepszego Mania!!!!!!!!

A ja też tylko na chwilkę bo wybywa właśnie do fitness klubu ;-) Ł zajmie się małym, a ja w końcu odpoczne po tym zwariowanym tygodniu :-)

Miłego dnia!

Wszystkiego Naj Naj dla najpiękniejszej płci :-D
029.gif

U nas wszystko OK , nocka super. Dziesi są na spacerze z m - ja później jadę do kolezanki na ploteczki. A m zostaje z dziecmi...
Wczorajsze zakupki udały - kupiłam Nadii sukieneczkę, jeszcze buciki muszę kupic i bolerko. Moze dzisiaj wpadnę do Zara i kupię buciki ... bo w tym co byłam sklepie juz nie było Nadusi rozmiarów.

Pogoda okropniasta - zanosi sie na opady sniegu - ehhh

No nic uciekam i życzę Miłego Dzionka...

reklama
Witam!

dobry wieczór!!:blink::blink::blink:
sama nie wiem od czego zacząć????:dry::confused:
może poczytam zaległe wątki?????tak dawno mnie nie było,brak internetu w domu, to jak brak ręki,choc jest co robić:tak::tak:

Aniu jak miło znów Ciebie widzieć :-):tak:

Marysiu wszystkiego najjjjjjjjj :-)

U nas znów nastały marudne dni i wiercące noce :dry: czyli standard ;-)

miłego wieczorku :-)

Do góry