• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magda szalejesz z tyi kolczykami :-)
U nas niedziela udana , śmiałam się z Weroniki bo ona liczyła na kwiatka od taty aż w końcu dostała ( z resztą wszystkie 3 dostałyśmy) i żebyście widziały jej minę - dumna jak paw :-)
Mąż zabrał nas na obiadek i było sympatycznie .
Mała była wesolutka i nawet ją w restauracji podziwiali że taka smieszka i w ogóle :-)

Miłego dzionka laseczki :-)

reklama
Cześć kobietki. My już też na nogach. Olek dzisiaj na 9:50 do szkoły. Już wyszykowany, spakowany i po śniadaniu. Ja na 12 do koleżanki lecę, m pojechał do Warszawy.tak wiec miłego

Cześć Dziewczynki :tak:

Ja już o dziwo dawno na nogach ;-) (tata zabiera się za przedpokój :-) - po rozebraniu szafy nie wiedziałam że mamy taki wieeeelki :-D ) Wczoraj nie pisałam już, bo dzień trochę męczący, ale tak pozytywnie :-) Byliśmy u małego Konradka, moja córeczka głaskała go po główce, rączce... Może za kilka miesięcy pomyślimy z m nad rodzeństwem? :zawstydzona/y: Ola wstała dziś standardowo o 6:30 :sorry2: ale po pierwszym śniadanku padła jeszcze na godzinkę, a ja z nią :tak: Ze spacerku dzisiaj chyba nici, pochmurno i zapowiadali deszcz... no trudno...
Życzę Wam miłego dnia! :tak:

ps. chciałam zapytać na wątku zamkniętym (jak to magdziara sugerowała w linku do wątku) ale go nie znalazłam... (ślepa jestem czy co? :confused:) udzielicie mi dostępu do wątku zamkniętego :sorry2:?? Jak jeszcze za wcześnie, to oczywiście zrozumiem i poczekam :tak:

Dzien Dobry

Ja dzisiaj troszkę taka wolna jestem, spotkanie u kolezanki udało się. Pojechalismy cała rodzinka, m zabawiał dzieci a ja z kolezanką wineczko i ploteczki ahh jak było fajnie, tylko jak wrócilismy i połozylismy dzieci spac to i ja padłam ....
W końcu w sobotę poszlismy z m tylko na kolację a do kina juz nie dalismy rady ale wczoraj umówilam sie z kolezanka, że w czwartek skoczymy na zakupki i do kina ...

No dobra uciekam - miłego dnia...

Dzien dobry,dzien dobry!:-)

My dzis mamy w koncu wizyte kontrolna w przychodni,taki bilans.Nareszcie dowiem sie ile Maja wazy i mierzy:-)

A dzis przestraszylam sie,bo Maja zaczela wstawac w krzeselku do karmienia!!!Fakt,ze to ikeowski,no i w nim jest tylko pas do zapiecia na brzuchu,przez ramiona nie ma.No i oczywiscie byla zapieta,a i tak sie wygramolila-dobrze,ze zauwazylam.
No i teraz nawet w krzeselku nie moge jej zostawiac.....

Witajcie kobitki:-) Wczoraj Was tylko podczytywałam i wcześniej niż zwykle poległam. Zabraklo mi trochę snu w nocy z soboty na niedzielę. Ale warto było. Naprawdę miło spędziłam te kilka godzin poza domem. I może okaże się wyrodną matką ale nawet przez moment nie myślałam o domu i dzieciach. Umówiłyśmy sie z dziewczynami, że postaramy się raz w miesiącu wybierać na takie babskie pogaduchy:-):-):-):-)
Kuba przestawia mi się chyba powoli na jedną drzemkę bo zasypia z laską ok 11 a poźniej jak go kładę ok. 15 to też szumi okropie:-D:-D:-D;-);-);-). Jutro sprobuję na południe położyć go później o ile wytrzyma i zobaczymy co będzie do końca dnia

Majeczko dobrze, że w porę zauważyłaś i nic się nie stało. Czasami wystraczy chwilka. Ufffffff

Lilianko super, że wyjście udane. nie ma o jak ploteczki z koleżanką przy lampce czegoś dobrego

Bbakania to jesteś wytłumaczona z braku odzwu na BB;-):-D Mąż był to trzeba było miło spędzić razem te krótkie chwile. Ale teraz skoro wyjechał to tak sobie myślę, że będziesz stałą bywalczynią:tak::tak::-D:-D

Joasiek widzę, że po wizycie u małego Konradka zatęsknilaś za kolejnym bobaskiem:-);-). No to teraz musisz M wziąc w obroty za jakiś czas i ......;-):-D

Magda udanego spotkania z koleżanką:-)

Kasiu widzę, że mąż nie zapomniał o żadnej kobietce w domku. A chyba najbardziej z kwiatka to Weroika się cieszyla:-)

Aniaw Witaj z powrotem na BB

reklama
Witam!
U mnie noc kiepska z 8 pobudek i na dobre wstał o 6.19 :szok: nie wiem co mu się stało poszedł spać o 20.30 spał tylko 9 godz nie licząc pobudek na ciamkanie i jednej na wydojenie cyca :confused2: cóż pierwsza nocniczkowa próba z rana była nieudana późniejsza po kaszce też nie ale chyba ok 12 standardowo zrobi :-p Jasiek niestety przestawił się jakieś 2 dni temu no i mamusia musi czuwać :rofl2:
Pogoda kiepska pada deszcz i jest chłodno
4.gif

A i zaliczyliśmy małą katastrofę zaczęłam sprzątać na górze i nagle slyszę szum myslałam, że coś z piecem gazowym ale pobiegłam na dól
woda57_(www.e-gify.pl).gif
i wpdłam w wodę szybko do łazienki a tam powódź
wodospad6_(www.e-gify.pl).gif
- pod kabiną prysznicową pękł wężyk doprowadzający wodę i zalało cały dolny korytarz :crazy: w 5 sekund :wściekła/y: dobrze, że byłam w domu i zaalarmowałam tatę ten szybko zakręcił główny zawór i musieliśmy sprzątać :crazy::wściekła/y: 5 ręczników porozkładanych żeby nie zalało salonu :zawstydzona/y: udało się opanować sytuację :tak: musiala wezwać m do domu bo trzeba było od razu dociec co się stało - wynajmujemy lokal na gabinet stomatologiczny a tam musi byc woda więc mam teraz m w domu i kupę sprzątania :wściekła/y:
36.gif
a tak się napracowałam w sobotę :wściekła/y:

U nas niedziela udana , śmiałam się z Weroniki bo ona liczyła na kwiatka od taty aż w końcu dostała ( z resztą wszystkie 3 dostałyśmy) i żebyście widziały jej minę - dumna jak paw :-)
Mąż zabrał nas na obiadek i było sympatycznie .
Cieszę się, że niedziela udana :-) 3 kobietki Twój m ma kogo rozpieszczać :-) a Weronika to mała dama :tak: z pewnościa będzie się chwalić koleżankom , że dostała kwiatka ;-)

Ja na 12 do koleżanki lecę.
Udanego spotkania, a kolczyki piękne jak zwykle :tak:

My dzis mamy w koncu wizyte kontrolna w przychodni,taki bilans.Nareszcie dowiem sie ile Maja wazy i mierzy:-)
Udanej wizyty :tak: i czekam na wieści :-D dobrze, że w porę zauważyłas dzieci sa nieprzewidywalne i trzeba miec oczy dookoła głowy :tak:

Agusia cieszę się, że wypad był udany a to, że nie myślałaś o dzieciakach wcale nie świadczy o tym czy jestes dobra mamą czy nie poprostu odpoczęłaś od ciągłmych krzyków, jęczenia i wołania mamo to mamo tamto
dzieci17.gif
dzieci31.gif
:tak: należało Ci sie kochana :tak:

miłego dnia kobietki :-D
sunny02.gif

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry