• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Nie za ma co i witam jeszcze raz na wątku głównym :tak:
Ja należę do szczęśliwych mam, którym dziecię przesypia całą noc :zawstydzona/y: ale to chyba większy przywilej mam, które już nie karmią :sorry2: Ja bym dużo dała żeby moja mała jeszcze cycusia jadła, ale nie chciała więc trudno ;-)
Gdzie rodziłaś we Wrocku?

Tak rodziłam na Brochowie i tam też muisałyśmy zostać aż 8 dni:-(bo Milenka miała żółtaczkę,zreszta jak się okazało potem historia z żółtaczką ciągnęła się jeszcze kolejne dwa tygodnie!!

A jeśli chodzi o cycusia to moja mała zawsze baaardzo chętnie go jadła a obecnie jest to dość ryzykowne zajęcie bo zdarza się jej mnie ugryść:szok:
Ciekawe swoja drogą jak duża jest Twoja córcia?bo moja ważyła 3 tygodnie temu 10kg 100dag i ciągle nie raczkuje

reklama
Pyzaczek - ja mam drobinkę w domku, niecałe 8kg :zawstydzona/y: (możesz poczytać i popisać o wadze i wzroście na wątku "ile ważą nasze dzieci")ale wszędzie jej pełno i pewnie nieźle spala ;-) Ząbków nie ma więc cycusie nie byłyby maltretowane póki co ;-)
Ja rodziłam na klinikach (Chałubińskiego) i też żyłam w stresie że w szpitalu dłużej zabawimy, bo mała miała podejrzenie żółtaczki... na szczęście obeszło się :tak: Ja szpitala niecierpię :no:

Asiowo - gratuluje!!! - zazdroszczę
Bbakania - ale masz powera do sprzątania
Azile - super, ze Domiś już zdrowy - uff
Magdziarko - pewnie ząbki idą :-D

Nadia dopiero teraz zasnęła, bawiła sie z Fabianem. Idzie jej 6 ząbek.
A my dzisiaj o 19 mamy wyjście. Jedziemy na kolacje ze znajomymi. (A ja dostałam@ - czuje się wypluta :-(:dry:)

Życzę miłego dzionka - pogoda u nas w kratkę, raz słonce a za chwilkę śnieg pada:nerd:

No i mnie dopadła dziś pierwsza @ :-( pierwsza po ponad 1,5 roku :rofl2: brzuch boli okropnie i teraz czekam tylko na powódź :sorry2: a jutro mąz ma mieć wolne, a ja miałam mieć wychodne :dry:

reklama
Przypomniałam sobie, że robiłam wczoraj fotkę telefonem, bo do mamy wysyłałam ;-) To macie :-) Mnie się podoba ;-)
Widzę że znów zbiorowo @ :-) Ja tam wydaje mi się że jeszcze normalnej nie miałam :baffled: Czekam więc dalej :sorry2:

Załączniki

• 20090311.jpg
    20090311.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 47

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry